PROMO

Domagoj Sever: Više ne moram nositi profesionalni fotić, odsad ga mogu nositi sa sobom u džepu svoje jakne

Proputovati svijet velika je želja nas mnogih, no koliko smo često uistinu svjesni svih znamenitosti, prirodnih ljepota i očaravajućih krajolika koje smo vidjeli, bilo da je u našem rodnom gradu ili u nekom drugom kutku planete? Upijanje dojmova i svijeta oko sebe istovremeno može biti očaravajuće, ali i stresno. Razlog tome je stalna potreba za upijanjem svakog, i onog najsitnijeg detalja, želja da osjetimo svaku atmosferu i uistinu doživimo grad u kojem se nalazimo kao što to čini njegovo stanovništvo, a ne samo kao puki turisti. Zadajemo si velik zadatak, sve u želji da zadržimo što više uspomena u svojoj memoriji.

Domagoj Sever, popularni hrvatski travel bloger, također se bori s istim problemima, no odnedavno je njegovim mukama došao kraj.

Novi HUAWEI Mate 10 Pro, uređaj s jednom prednjom i dvostrukom stražnjom kamerom napravljene u suradnji s njemačkom fotografskom kućom Leica, Domagoju omogućuju da u svakom trenu stvori uspomenu kojoj će se uvijek moći vratiti i ponovno proživjeti sve trenutke.

Zahvaljujući nevjerojatnoj kameri i Huawei Full View zaslonu, fotografije snimljene s Mate 10 Pro jednako su kvalitetne kao i one snimljene DSLR fotoaparatima, što mi uvelike pojednostavljuje putovanje. Više ne moram nositi profesionalni fotić, kada ga odsad mogu nositi sa sobom u džepu svoje jakne“, rekao je Domagoj.

 

Savršene fotografije u svim uvjetima

Uhvatite posebne detalje poput sitnih kapi ili prvih pahulja bez straha za svoj uređaj jer je Mate 10 Pro otporan na kapljice tekućine tako da ga možete koristiti u svim uvjetima.

3D stakleni dizajn čini ovaj uređaj prekrasno i simetrično zaobljenim kako bi ergonomski legao u dlan te bio što ugodniji za korištenje. A za vrhunsku fotografiju je zadužena LEICA dvostruka kamera, kombinacija 20-megapikselnog monokromatskog senzora te 12-megapikselnog senzora u boji sa otvorom blende od f/1.6, optičkom stabilizacijom slike (OIS) te bokeh efektom i digitalnim zoomom.

Uređaj koji prepoznaje ono što fotografirate

Huawei Mate10 Pro pokreće Kirin procesor s umjetnom inteligencijom koja omogućuje snimanje scena i objekata u realnom vremenu. Prepoznaje fotografirane objekte pa se postavke kamere automatski prilagođavaju kako bismo dobili savršenu fotografiju.

Baterija koja traje do 2 dana idealan je suputnik na svakom putovanju

Još jedan od razloga zbog kojih se Domagoj odlučio za Huawei Mate 10 Pro je nevjerojatno dugovječna baterija koja može izdržati čak i do 2 dana bez punjenja.

No, kada mu punjač i zatreba to ne traje dugo zahvaljujući Huawei SuperCharge tehnologiji brzog punjenja s TÜV Fast-Charge Safety certifikatom, garantirajući tako najsigurnije punjenje.

 

Bilo da se radi o selfiju, portretu ili pejzažnoj fotografiji, bilježenje najdražih trenutaka i omiljenih destinacija, fotografiranje za Domagoja nikada nije bilo jednostavnije, a to potvrđuju i njegov Facebook i Instagram profil koji vrve fantastičnim objavama s različitih svjetskih i europskih destinacija. A koje su to destinacije u pitanju, morat ćete se uvjeriti sami.

Ovaj vrhunski uređaj možete kupiti kod operatera te u slobodnoj prodaji po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 5,999 kuna.

 

<img src="https://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=23230385&PluID=0&ord=&rtu=-1&#8243; style=”width:1px; height: 1px;”>

Povratak na Net.hr