PROMO

Uskoči u Shooster priču!

Zamisli da svaki put kada uđeš u Shooster uđeš u novu priču. Kao da prođeš kroz ogledalo i nađeš se u svijetu za koji nitko ne zna da postoji. Svaki put otkrivaš neke nove detalje, iznenadiš sebe i sve prijatelje nečim novim, nekom pričom inspiriranom našim najnovijim modelima tenisica.

A zamisli da uskočiš u tenisice i postaneš rock-zvijezda, a onda uskočiš u druge i postaneš super poznata blogerica. Misliš da je to nemoguće? Pitaj Andreu Andrassy i Ivana Dečaka. Dobro, možda je kod njih bila obrnuta situacija, ali zašto ne bi i ti probala ili probao najnovije Nike Air Max Ultra 2.0 poput njih pa onda vidiš kamo ćete odvesti. Oni su pronašli idealan par za sebe i vjerujemo da svi možemo pronaći jedne koje će nas inspirirati. Stvarno ih nudimo u svim kombinacijama boja i materijala, a što je najvažnije: sve su udobne „za poludjet’“.

Uskoči i ti u Shooster priču, uskoči u naše trgovine ili na shooster.hr i prepusti se tenisicama Nike Air Max Ultra 2.0 pa neka te nose daleko, daleko. Stvorene su za sunčane dane koji su pred nama. Budite u njima sve što ste oduvijek željeli biti, a niste se usudili priznati. Ili budite baš ono što jeste. Nama je sve super. I zapamti: nikada ne znaš kakva nas čuda čekaju iza ogledala.

Za najkreativnije smo pripremili i nagradni natječaj, a uskočiti možeš na linku !

www.shooster.hr

 

 

Shooster

Zagreb
Arena centar
City Center one West
City Center one East
Ilica 22
TC Cvjetni
King Cross
Westgate 

Rijeka
Adamićeva 17
ZTC Rijeka

Split
Mall of Split
City center one
PTC Joker

Pula
Portarata 8

Koprivnica
Zrinski trg 5

Karlovac
Stjepana Radića 21

Varaždin
Trg slobode 2

Osijek
Kapucinska 35
PTC Portanova

Slavonski Brod
City Colosseum

Poreč
Zagrebačka 2

Povratak na Net.hr