Stigli su novi NBA Nike Connected dresovi!

Image
20.10.2017.
16:44
VOYO logo

NBA već odavno nije samo košarka, NBA je stil života, način razmišljanja, izražavanja. Dresovi omiljenih NBA klubova i igrača više se ne nose samo na utakmice, NBA dresovi su fashion item koji se savršeno nadopunjuje s našim stilom.

Odavno dresovi nisu samo odabir lokalnih haklera ili kakvih čudaka, NBA dresove nose poznati i slavni, oni koji se ne boje isticati u masi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od sada dresove najpopularnijih NBA klubova možeš pronaći u Shoosteru te izabrati dres onog kluba ili igrača koji ti je prirastao srcu ili koji ti paše uz najnovije Nike Air Force 1 Statement Game ili jednostavno samo uz boju tvojih očiju. Želiš li postati član Cavsa, Stephena Curryja ili Kevina Duranta, iz omiljenih Warriorsa, na pravom si mjestu. Čak i ako si NBA klasičar, tu su dresovi Lakersa i New York Kniksa.

I nisu to obični dresovi, kako bi netko olako zaključio, riječ je o najnovijim Nike dresovima, potpuno novog dizajna s implementiranom najnaprednijom tehnologijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Provjeri o čemu je riječ u Shoosteru ili na ovom https://www.shooster.hr/hr/nba/d306/

Svaki dres u sebi ima čip, koji lako očitaš i uđeš u svijet ekskluzivnih informacija o NBA klubovima i igračima, ali i o svim stvarima koje NBA danas predstavlja. Jednostavno je, samo skineš Nike Connect App i prisloniš svoj mobitel na za to predviđeno mjesto na dresu i pogledat ćeš intervju s omiljenim igračem ili ćeš saznati rezultate posljednjih utakmica ili pregledati najbolje akcije dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Novi NBA Nike Connected dresovi dostupni su u odabranim Shooster trgovinama: Arena Zagreb, City Center one West, City Center one Split, Mall of Split, City Galleria Zadar i u Shooster web shopu.

Shooster zna da želiš ove dresove, zato smo kroz naše aktivacije pripremili iznenađenja onima najspretnijima i najsretnijima. Prati nas u sljedećih 14 dana na Facebooku i sudjeluj u nagradnom natječaju Zakucaj sa Shoosterom!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Kako bi bio što spremniji za natječaje, prati nas na Viberu i Instagramu, gdje ćeš svaki dan pronaći pregršt korisnih i zabavnih informacija.

Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo