(P)ostani fit uz Hervis u Westgateu

Image
17.10.2016.
19:26
VOYO logo

I ove jeseni Westgate Shopping City nije zaboravio na sve ljubitelje aktivnog života. Hervisovi dani sporta već su postali tradicija, a najveći trgovački centar u Hrvatskoj ovaj put je pripremio još zabavniji program – natjecanje u funkcionalnom fitnessu.

Rezervirajte subotu, 22. listopada za druženje, sport i vrhunsku zabavu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posjetite Westgate jer sve je spremno za dobar sportski provod! Najuspješniji natjecatelji osvajaju poklon bon od 3.000 kuna, drugo mjesto bit će nagrađeno Kettler crosstrainerom, a za treće mjesto osigurali smo Kettler sobni bicikl. Hervis događanja odlična su prilika za najzabavniji provod, a ove godine pripremili smo bogati program za sve posjetitelje! Volite crossfit, zumbu, aerobic i flodance? Prođite naš kratki tečaj nakon kojeg se možete priključiti natjecanju i pokazati nam što ste naučili jer najbolje sudionike nagrađujemo. Priključite se i našem fitness Aero tečaju za mame, bebe i trudnice te zajedno u timu sa svojom mališanom pokupite vrijednu nagradu.

Osim zabavnog programa, Westgate nudi posebne pogodnosti na sportski asortiman, kao i na tehniku i sve za uređenje doma. Uživajte u shoppingu i provedite s nama najzabavniju subotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo