Brdsko biciklistički serijal Husqvarna Adria Bike Series započeo prvom utrkom na Plitvicama

Image
23.6.2017.
10:09
VOYO logo

Prošlog vikenda u Korenici i području Plitvičkih jezera po peti se puta zaredom održao brdsko biciklistički maraton Adria Bike čime je po prvi puta u Hrvatskoj započeta serija utrka kojom se promovira ovaj popularni i rastući oblik sporta, ali i načina života. Oko 700 sudionika natjecalo se u 5 kategorija na stazama podijeljenim u 3 težine, a niti poprilično hladno vrijeme nije moglo narušiti dobru atmosferu ovog sad već tradicionalno najmasovnijeg okupljanja brdskih biciklista u regiji. Na pobjedničko postolje ove su se godine popeli biciklisti iz Hrvatske, Slovenije i Bosne koji i sačinjavaju najveći dio onih koji iz godine u godinu posjećuju ovaj maraton.

Ideja organizatora je ujediniti najperspektivnije utrke pod jednu veliku platformu Husqvarna Adria Bike Series te unificiranjem i standardizacijom uključiti u sudjelovanje dionike biciklističke branše kao i sve one koji cijene aktivan način života, kako bi svaki od ovih događaja postao mali festival biciklizma i druženja. Tako su se već na Plitvicama okupili svi veći izlagači i svojim sadržajem i programom učinili plitvički vikend bogatim i atraktivnim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unutar Husqvarna Adria Bike Series ove će se godine naći još dvije utrke u organizaciji Adria Bike grupe - Fužine 2 Sea 28. kolovoza i Krk&roll 14. listopada. Vožnja od plnanina do mora u jednom danu na Fužinama ili vožnja po najluđim predjelima otoka Krka definitivno su veliki mamac i obećanje dobrog provoda. Sustav bodovanja uključuje postignute rezultate na svim utrkama unutar serijala tako da će se nakon zadnje utrke proglasiti i ukupni pobjednici 1. godine održavanja Husqvarna Adria Bike Series utrki.

Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo