ZINEDINE ZIDANE JE ODABRAO: / Igrač kojeg obožava Vatreni od iduće sezone bit će partner Francuzu?

Image
Foto: AFP, Isabella BONOTTO

Čini se da je Kraljevski klub ponašao idealno pojačanje

14.4.2019.
13:17
AFP, Isabella BONOTTO
VOYO logo

Još od Karima Benzeme prije deset godina Real Madrid nije doveo pravog napadača. To bi se trebalo promijeniti za par mjeseci kada Zinedine Zidane kreće u rekonstrukciju momčadi. Mete su identificirane i sada se čeka da Florentino Perez odradi svoj dio posla.

Operacija Jović

Španjolska Marca u nedjelju piše da je srpski napadač i Rebićev partner iz Eintrachta odabran za novu devetku. Navode da je u klubu donesena odluka da im je on priritet. Također, ističu i kao će Zinedine Zidane biti sretan njegovim dolaskom na Santiago Bernabeu. Francuz želi da njegova momčad u napadu daje više golova i smatra da će Srbin odlično snaći u tandemu s Benzemom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Frankfurt's Serbian forward Luka Jovic (C) celebrates scoring the opening goal with his teammates during the German Cup DFB Pokal semi-final football match Schalke 04 vs Eintracht Frankfurt in Gelsenkirchen, western Germany, on April 18, 2018. / AFP PHOTO / dpa / Bernd Thissen / - Germany OUT / RESTRICTIONS: ACCORDING TO DFB RULES IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO IS NOT ALLOWED DURING MATCH TIME. MOBILE (MMS) USE IS NOT ALLOWED DURING AND FOR FURTHER TWO HOURS AFTER THE MATCH. == RESTRICTED TO EDITORIAL USE == FOR MORE INFORMATION CONTACT DFB DIRECTLY AT +49 69 67880

/

"Operacija Jović", dobila je zeleno svjetlo, zaključuju.

Prva zvijezda Eintrachta dala je ove godine 25 pogodaka i neće biti jeftin. Trenutačno se psominje cifra od 70 milijuna eura, ali ona bi mogla biti viša uključe li se, prema najavama, Barcelona i Bayern u borbu za napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo