McDonald's častio zaposlenike putovanjem u Nicu

Image
Image
7.7.2016.
14:50
VOYO logo

Biti nogometaš na nekoliko dana, otputovati daleko, uživati u nogometnoj igri i barem malo osjetiti taj adrenalin tijekom utakmice – to je želja mnogih nogometnih fanova, pa tako i nogometnih amatera. A upravo se ta želja ostvarila zaposlenicima McDonald'sa Hrvatska. Povodom ovogodišnjeg Eura u Francuskoj, McDonald's Hrvatska je okupio tim svojih zaposlenika sastavljen od najvećih nogometnih talenata i poslao ih u Nicu na McDonald's EURO Cup koji organizira McDonald's na europskoj razini.

Velika sportska natjecanja mnogim ljudima predstavljaju puno više od sporta, ali nažalost, većini ipak nisu dostupna. Zahvaljujući turniru, zaposlenici McDonald'sa iz prve su ruke osjetili sjajnu sportsku atmosferu. Ovaj turnir je tako predstavljao i svojevrsnu proslavu brenda McDonald's, ali i talenta i vještina vrijednih zaposlenika McDonald'sa. Igrači su tako uživali u jedinstvenom putovanju Nicom, družili se se s drugim zaposlenicima iz cijele Europe, a bili su i na utakmici osmine finala između Engleske i Islanda. Uz sve to, upoznali su i legendarnog Roberta Piresa, jednog od najvećih nogometaša u povijesti i ambasadora turnira koji je pobjednicima uručio medalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kako je McDonald'sov nogometni tim završio u Nici? Uz pomoć hrvatske nogometne legende, Igora Cvitanovića. Naime, bivši je hrvatski reprezentativac, a sada pomoćni trener Dinama, prije nekoliko mjeseci nakratko preuzeo ulogu izbornika, pomno gledao nogometne poteze koje su McDonald'sovi „nogometaši“ izvodili na nekoliko uzastopnih utakmica u Zagrebu te prepoznao najveće talente koji su na kraju poslani u Nicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je ova nogometna epizoda dio sustavnog motiviranja zaposlenika McDonald'sa kako bi održali svoju predanost brendu i učinkovitost. A McDonald's Hrvatska je itekako svjestan važnosti ulaganja u svoje zaposlenike i to na nekoliko važnih razina.

“McDonald's puno drži do dobre atmosfere u svojoj tvrtki, zajedništva i zabavnih trenutaka koji predstavljaju zdravo osvježenje uslijed brojnih svakodnevnih zadataka. McDonald’s Euro Cup je bilo iskustvo o kojemu naši zaposlenici pričaju cijelo vrijeme otkako su se vratili u Hrvatsku i drago nam je što McDonald’s i ui tom segmentu čini mnogo za dobre trenutke u životu naših ljudi.”, istaknuo je Pavel Pavliček, direktor McDonald’sa Hrvatska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim ovakvih nagrađivanja, McDonald’s mnogo ulaže u zaposlenike i u drugim segmentima. Tako je i ovaj poznati svjetski brend i u Hrvatskoj usmjeren u razvoj ljudskih potencijala i kontinuiranu motivaciju svojih zaposlenika. McDonald’s svoje zaposlenike potiče na dodatna profesionalna usavršavanja, organizira za njih brojne obuke i radionice u Hrvatskoj i u inozemstvu, a tu je i sustav plaća i nagrađivanja kako bi se održala motivacija zaposlenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo