Manchester United udružuje se s Remingtonom u svrhu višegodišnjeg globalnog partnerstva

Image
15.4.2019.
12:49
VOYO logo

Spectrum Brands Holdings, Inc. (NYSE: SPB) i Manchester United (NYSE: MANU) objavili su danas sklapanje višegodišnjeg globalnog partnerstva pod kojim će Remington, legendarni brend za osobnu njegu korporacije Spectrum Brands, postati prvi službeni partner za električne uređaje za oblikovanje kose nogometnog kluba Manchester United.

U sklopu partnerstva koje uključuje i mušku i žensku nogometnu ekipu, Remington i nogometni klub surađivat će kako bi ostvarili marketinške kampanje velikog odjeka, kako za fanove Manchester Uniteda tako i za fanove Remingtona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svojstvu jednog od najvećih brendova u širokom portfelju Spectrum Brandsa, Remington je već generacijama sastavni dio rutine za uređivanje i njegu kose u svijetu. Osnovan u New Yorku 1937. godine, Remington već više od 80 godina osmišljava, ponovno kreira, te se razvija kako bi stvorio linije proizvoda za uređivanje i njegu kose najmodernijeg dizajna, stila i tehnologije.

Kao dio velike višekanalne aktivacije, Remington i Manchester United surađivat će u kampanji koja slavi individualnost i snagu samopouzdanja. Partnerstvo će poduprijeti i pojačati Remingtonovu kampanju “Priča o tebi” koja zastupa misiju brenda da pomogne korisnicima u razvijanju samopouzdanja i da budu ono što jesu – prepoznajući da su životna putovanja, iskustva, vrijednosti i težnje ono što nas izgrađuje kao osobe. Partnerstvo će nastojati nadahnuti i omogućiti većem broju ljudi da “Postanu ono što jesu”, motivirajući ih na taj način da imaju dovoljno samopouzdanja kako bi ostavili trag u svemu što rade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Direktor Manchester Uniteda, Richard Arnold, izjavio je:

“Remington je jedan od najpoznatijih i najetabliranijih brendova u području u kojem djeluju te čine odličan dodatak našoj obitelji poslovnih partnera. Naše partnerstvo ne podrazumijeva samo pružanje visokokvalitetnih proizvoda za oblikovanje kose našim fanovima, već mu je cilj i nadahnuti i ohrabriti individualnost kroz snažne aktivacije i kampanje u suradnji s muškom i ženskom ekipom Manchester Uniteda”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Tim Wright, potpredsjednik za uređaje u Spectrum Holdingsu navodi:

“Naše partnerstvo s Manchester Unitedom pruža izvrsnu mogućnost kako bi se strastvenim fanovima najvećeg i najuglednijeg sportskog brenda prikazala kvaliteta i raznovrsnost Remingtonovih proizvoda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Imamo impresivnu povijest razmišljanja izvan okvira uz inovaciju proizvoda diljem svijeta, i smatramo da će se to prenijeti na naše partnerstvo s Manchester Unitedom, a posebice na našu suradnju i s muškom i sa ženskom ekipom.”

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo