Medvjedi postaju Lavovi! Polleo Sport postaje nutricionistički partner ledenih Medvjeda

Image
19.10.2016.
15:17
VOYO logo

Najzvjerskija od svih suradnji ove godine, bit će zasigurno ona koja će se održati u četvrtak 20. listopada, u 12:00 sati u Ledenoj dvorani Doma sportova u Zagrebu. Tada će šape udružiti lavovski Polleo Sport i snažni Medvjedi KHL-a Medveščak.

Lideri, svaki na svojem terenu, KHL Medveščak i Polleo Sport odlučili su se za početak suradnje za koju su uvjereni da će rezultirati vrhunskim rezultatima. Polleo Sport, najveći specijalizirani lanac sportske prehrane i fitness opreme postaje nutricionistički partner ledenih Medvjeda kojima će omogućiti suplementaciju u vidu vrhunskih brendova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoje zadovoljstvo početkom suradnje izrazio je Tom Zanoški, napadač KHL-a Medveščak i jedan od najboljih hrvatskih hokejaša:

Privatno koristim proizvode Polleo Sporta i jako sam sretan što je moj klub prepoznao kvalitetu koju Polleo Sport nudi te odabrao baš njega za nutricionističkog partnera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Press konferencija održat će se na ledu, a službeni početak suradnje označit će rušenje Zida Loših Navika kojeg će, zajedno s hokejašima Medveščaka Janom Smolecom, Sergejem Gaiduchenkom, Yannom Sauve i Matijom Miličićem srušiti maskote Medveščaka i Polleo Sporta – Medvjed i Lav Mislav.

Ujedinjeni u zajedničkim vrijednostima, Polleo Sport i Medveščak će rušenjem Zida Loših Navika označiti pobjedu sportskog duha i čelične volje nad ljudskom lijenošću i tromošću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvjereni smo kako će ova suradnja biti na obostranu korist te jedva čekamo vidjeti lavovski hrabre Medvjede kako pobjeđuju na ledu.” - istaknuo je glasnogovornik Polleo Sporta, Zoran Pribičević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo