OGLAS

Matchroom Boxing uživo samo na RTLplayu!

Image
18.4.2019.
16:59
VOYO logo

Ove subote od 20 sati ekskluzivno na RTLplayu ne propustite prijenos UŽIVO još jednog velikog boksačkog spektakla.

U subotu, 20. travnja u organizaciji Matchroom Boxinga u londonskoj O2 Areni čeka nas glavna borba u teškoj kategoriji između 27-godišnjeg Britanca Davida Allena (16-4-2, 13 KO) i 29-godišnjeg Novozelanđanina Lucasa Brownea (28-1, 24 KO).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije glavnog meča, održat će se još jedna iščekivana borba, i to ona između Britanca Derecka Chisore (29-9, 21 KO) i Nijemca, rođenog na Kosovu, Senada Gashija (17-2, 17 KO), također u teškoj kategoriji.

Podsjetimo, prvi meč Dereka Chisore imali smo priliku gledati u prosincu prošle godine, kad je Chisora pretrpio poraz od Dillana Whytea. Prema izjavama Chisorinog trenera, Davea Coldwella, boksač je spreman za susret s Gashijem, koji je u svojih 17 borbi odnio 15 pobjeda te bio poražen samo dvaput.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je doživio prvi poraz u svojoj karijeri, u borbi protiv Lenroya Thomasa, David Allen obećava da će dati sve od sebe u borbi protiv Lucasa Brownea. „Premda u iščekivanju borbe nema neprijateljstva, želim ga nokautirati preko cijele O2 arene. Trenirao sam jače nego ikad za ovu borbu i pobijedit ću Lucasa Brownea“, izjavio je Allen za Boxing News 24.

Uz naše komentatore Antonija Vuksanovića i Marija Preskara, ne propustite prijenos uživo najočekivanijeg britanskog boksačkog događaja ove subote od 20 sati samo na sportskom kanalu RTLplaya – RTL Sport!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Registrirajte se besplatno na RTLplay i uživajte u boksačkom spektaklu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo