GYMLAB – / jedini centar za vježbanje u Hrvatskoj koji garantira rezultate

Image
16.3.2018.
22:25
VOYO logo

Jedinstvena ponuda u svijetu fitnessa otvara svoja vrata u Hrvatskoj! Na zapadnom dijelu grada u ulici Milana Rešetara 32, u vrhunski uređenom prostoru otvoren je za Vas centar za vježbanje GYMLAB koji svojim pristupom i sadržajem nudi sasvim drugačiju sportsku i lifestyle priču.

GYMLAB je projekt kojem je prioritet briga o pojedincu, njegovom zdravlju i tjelesnoj formi, no posebni je naglasak na tome da vam GYMLAB garantira uspjeh!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi VI ostvarili najbolje rezultate, vježbat ćete na najsuvremenijim spravama na zračni potisak i rekvizitima koji se nalaze u našoj moderno uređenoj dvorani uz nadzor stručne osobe što je ujedno i jedini način vježbanja u centru te garancija Vašeg napretka.

Image
Image

„Ako ste se ikad zapitali što je to što čini razliku u ostvarenju malih ili velikih rezultata mi vam donosimo odgovor. Stručni nadzor!, istaknuo je osnivač centra Matej Filipi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Centar za vježbanje GYMLAB osigurao je i najveći stupanj dijagnostičke procjene te pračenje kvalitete napretka u radu. U suradnji sa PHM (Personal Health Model) i profesorom Asimom Bradićem provodi se edukacija dijagnostičke provjere funkcionalnosti čovjekovog pokreta.

Pitate se o čemu je riječ? Riječ je o resetiranju loših motoričkih obrazaca te vračanju izvornom pokretu koji će svakoga učiniti snažnijim, bržim i izdržljivijim u životu i radu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Dijagnostičkim postupcima te nutricionističkim savjetima stvaramo temelje za planiran i programiran proces koji se redovito prati i usmjerava ka postizanju ciljeva“ zaključuje Matej Filipi.

Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo