Badmintonski turnir Servus – međunarodni turnir za rekreativce i profesionalce!

U Zagrebu će se 12. i 13.11.2016. u dvorani Prirodoslovne škole Vladimira Preloga održati međunarodni badmintonski turnir Servus. Riječ je o turniru koji obuhvaća sve segmente badmintonaša od djece preko profesionalaca do rekreativaca i veterana. Svaka od tih skupina igrača sudjeluje u turniru koji je zbog ravnopravne konkurencije i razgranatosti disciplina popularan u Hrvatskoj i šire.

Prvo izdanje brojilo je je 87 prijavljenih natjecatelja, a posljednje održano krajem siječnja ove godine postavilo je rekord u regiji s čak 174 prijavljena natjecatelja zbog čega je događaj postao dvodnevni! Pored samog turnira, u dvorani je moguće stupiti u kontakt s trenerima raznih klubova, dogovoriti probni trening, potražiti savjet o opremi ili kupiti istu, upoznati profesionalce, ali i obične rekreativce zaljubljene u ovaj sport.

Servus će početi u subotu u 16 sati kategorijama djece te C i D razinom rekreativaca. Nedjelja je od 9 ujutro rezervirana za A i B razinu rekreativaca i veterane te ELITE kategoriju, kategoriju u kojoj će nastupiti aktivni igrači i reprezentativci raznih dobnih selekcija nacionalne vrste.

Turniru može pristupiti bilo tko putem online platforme za prijavu na stranicama BK Flexa iako je poželjno da se prije prijave konzultirate s organizatorom ukoliko niste prije nastupili na takvom ili sličnim natjecanjima. Organizatori ujedno pozivaju sve da barem svrate i pogledaju natjecateljski badminton, sport koji je u ekspanziji na ovim prostorima.

This slideshow requires JavaScript.

Povratak na Net.hr