Zuta srijeda casti s 45.000 kuna!

Nevjerojatni popusti cekaju vas u City Centeru one Zagreb East, Zagreb West i Split prve srijede u mjesecu ozujku na svima omiljenom danu za shopping: Zutoj srijedi! Ali tu nije kraj jer darezljiva shopping patrola City Centera one s cak 45.000 kuna casti sretne posjetitelje placanjem svega sto su odabrali u svom City Centeru one! Ne smijete propustiti ovu priliku jer mozda bas vas shopping bude besplatan!

Ovu srijedu, 4. ozujka, odaberite najbolje za sebe i svoju obitelj i pritom ustedite. Iskoristite 15% popusta na ukupnu kupovinu u dm-u, 15% na sve u trgovinama My House, Baby Center i Magic Baby, 10% na sve u Shoosteru i Timberlandu, 20% na nove kolekciju u trgovinama Guess i Springfield te brojne druge odlicne popuste i posebne ponude ciji popis mozete naci na www.citycenterone.hr.

I ne zaboravite, dobro raspolozena shopping patrola sece City Centerom one i za cilj ima razveseliti brojne posjetitelje placanjem racuna u ukupnom iznosu od 45.000 kuna! Mozda bas vas odabere i pocasti izvrsnim shoppingom! Vidimo se!

Povratak na Net.hr