Želite se riješiti lošeg daha i zubnog kamenca zauvijek? Saznajte kako!

Zubni kamenac je problem koji pogađa velik dio populacije. Osim što narušava izgled zubi zbog čega se izbjegavamo smijati u javnosti, on otežava održavanje zubne higijene što vodi u začarani krug nastanka karijesa i propadanja zubi.

Ako se i vi osjećate neugodno zbog zubnog kamenca i lošeg zadaha, što vam narušava kvalitetu života – ne brinite, imamo rješenje za vas!

Za početak ćemo objasniti što je uopće zubni kamenac i kako nastaje, a zatim ćemo vam otkriti kako ga se riješiti zauvijek i smijati se od uha do uha.

Kako nastaje zubni kamenac?

Zubni kamenac nije samo problem estetske prirode, već itekako može biti opasan! Na zubima i zubnom mesu se stvaraju naslage koje nazivamo bakterijski plak. Zbog bakterijskog plaka dolazi do nadraživanja i oštećenja zubnog mesa, što u konačnici dovodi do upale.

Bakterijski plak se, ako nije uklonjen pravilnom oralnom i dentalnom higijenom, u roku od 24 do 48 sati kalcificira i nastaje zubni kamenac. Naslage kamenca na zubima su estetski neprivlačne, a zbog njih može nastati progresivna bolest desni.

Nastankom kamenca na zubima ulazimo u začarani krug jer kamenac može dovesti do karijesa i upale desni, odnosno gingivitisa. Gingivitis se može pogoršati do te mjere da se između desni i zuba stvaraju džepovi koji postaju leglo za bakterije. To je drugi korak prema propadanju zubi i naziva se parodontitis. Ova bolest uzrokuje oštećenja kostiju i tkiva koja drže zube na mjestu, a posljedica svega je propadanje zubi, njihovo klimanje i na kraju ispadanje.

Sve počinje od bakterija u zubnom plaku. Ipak, te bakterije nisu krivci samo za bolesti zuba i desni jer postoje istraživanja koja pokazuju poveznicu između bakterija iz zubnog plaka i srčanih bolesti, kao i drugih zdravstvenih problema.

Kako se riješiti zubnog kamenca?

Većina ljudi sanira posljedice i to u trenutku kada je već prekasno. Umjesto posljedica, trebate riješiti problem. Problem leži upravo u zubnom plaku stoga ga je potrebno pravilno uklanjati.

Zubni plak se stvara na zubima već 20 minuta nakon pranja zubiju običnom zubnom pastom. S druge strane, Zeodent® potpuno odstranjuje zubni plak i štiti zube od nastanka zubnog plaka čak 24 sata!

Zeodent® zubni prašak koristite za svakodnevno četkanje zubiju, desni i jezika kako biste spriječili nastanak zubnog kamenca. Zeodent® je 100% prirodno mineralno sredstvo bez fluora koje eliminira plak i održava optimalni pH na zubima bez imalo abrazije. Redovitim korištenjem Zeodent® zubnog praška raspada se postojeći zubni kamenac i sprječava stvaranje novog kamenca.

Uz Zeodent® prašak za zube i desni nije potrebno ribati, već jednostavno čistiti srednje mekanom zubnom četkicom.

Još neke prednosti koje ćete primijetiti korištenjem Zeodent® praška su:

  • potpuno glatki i blistavo sjajni zubi
  • nestanak zadaha (osim ako ima neku drugu etiologiju u želucu)
  • nestanak afti u roku od nekoliko dana
  • eliminacija toksina i teških metala
  • nestanak žutila od kave, čaja i cigareta bez poliranja i ribanja
  • jačanje zubnog mesa

Kako naručiti Zeodent®?

Zeodent® možete naručiti online u našem WebShop-u ili nas nazvati na broj telefona 095 519-5844 radnim danom od 9 do 17 sati. Proizvod ćemo dostaviti na Vašu adresu u roku od 1 do 2 dana, bilo gdje u Hrvatskoj!

Cijena jednog pakiranja Zeodent® zubnog praška (95 gr) je 195 kn. Iskoristite posebnu ponudu i uzmite Zeodent® Akcijski paket 2+2 GRATIS, a na poklon ćete dobiti vrijedan puder Zeonaturit skin koji možete koristiti kao dodatak svojoj kremi za lice čime ćete dobiti odlično sredstvo protiv bora. Cijena Akcijskog poklon paketa iznosi samo 390 kn – uštedjet ćete čak 680 kn.

Svoj paket naručite ovdje i požurite jer su količine ograničene!

Uz Zeodent® ćete se riješiti problema s desnima, zubnim kamencem i lošim dahom – ZAUVIJEK!

 

Povratak na Net.hr