Zapoceo je Advent u Arena Centru

Ne trebate cekati do Bozica, carolija je vec pocela. Arena Centar i ove ce godine biti nezaobilazno mjesto uoci i za vrijeme blagdana za sve one zeljne odlicnog shoppinga i dobre zabave za cijelu obitelj. Do kraja prosinca, svakodnevno vas ocekuje cjelodnevna zabava za cijelu obitelj.

Vrckavi vilenjak Zvonko spasava Bozic
Na 2. katu Arena Centra do 31.12. svaki dan osim Bozica (25. i 26.12.) uveseljavat ce vas zgode djevojcice Dunje i vilenjaka Zvonka u bajkovitoj djecjoj predstavi „Kako je vilenjak spasio Bozic“.

Stizu nam Sv. Nikola i Krampus

Nadamo se da ste ocistili svoje cizmice i da ste spremni za dolazak Svetog Nikole i Krampusa s kojima se mozete druziti 5. i 6.12. u Arena Centru. Uvjereni smo da ste bili dobri protekle godine i da za Krampusa nece biti posla! Svakako nas posjetite u navedenom vremenskom periodu i druzite se s nasim Svetim Nikolom i Krampusom.

Klizaliste Ledena bajka

Dolaskom adventa mozete uzivati u zimskim radostima: klizaliste ispred glavnog ulaza Arena Centra tijekom cijelog prosinca radnim danom i vikendom radi od 9 do 21 sat. Na klizalistu je organizirana i skola klizanja, a petkom i subotom moci cete uzivati u plesnoj atmosferi jer vas od 18 sati ceka disko klizanje. Cijena ulaznice iznosi 20,00 kn, a posudba klizaljki 10,00 kn.

Bozicna soba
Fotografiranje s Djed Mrazom Carobnjakom
Uoci Bozica, 20., 21. i 24.12. moci cete se druziti i fotografirati s Djed Mrazom Carobnjakom. Besplatno fotografiranje s Djed Mrazom pocinje u 18 sati na 1.katu centra, prostor red carpet

„Citanje knjiga by Algoritam-Profil-Mozaik“.
Svake adventske subote u 11 sati 2 profesionalna glumca i djecja pedagoginja priblizit ce vasoj djeci pribliziti carobni svijet knjiga kroz igru i interakciju.

Kreativne radionice udruge „Jak kao Jakov“
Nedjeljama, 7.12., 14.12., 21.12. u 11 sati je radionica izrade Bozicnih kuglica i ukrasnih kutijica. Prihod od prodaje ukrasa ide za pomoc djeci oboljele od malignih bolesti.

Najljepsi pokloni

Ovo je ujedno izvrsna prilika za kupovinu najljepsih i najpovoljnijih blagdanskih poklona u vise od 200 trgovina koje u prosincu rade od 9 do 22 sata. Arena Centar daje i mogucnost kupnje poklon kartice, idealnog poklona koji ce ispuniti sve vase zelje i zelje onih koje zelite darivati, bilo da je rijec o rodbini, prijateljima, poslovnim partnerima ili zaposlenicima.

Blagdanska dogadanja u Arena Centru su nesto sto ne bi trebalo propustiti, zato cemo Vas o svemu na vrijeme informirati na nasim web stranicama. Saznaj vise na www.arenacentar.hr.

//<![CDATA[
_gde_ujgihvsnre = new Image(1,1);
_gde_ujgihvsnre.src='http://gdehr.hit.gemius.pl/_'+(new Date()).getTime()+'/redot.gif?id=zD3gHP.qG6TMOKyGWr_pVWX1HZHNPnrwcTIRUwGWlUv.Z7/fastid=kuwamypcqwrqnzlrfnvrurysmzpy/stparam=ujgihvsnre';
if (typeof(_gde_inscreen_dwell) == 'undefined')
_gde_inscreen_dwell={};
_gde_inscreen_dwell['_gde_isndwl_rknoksmsbz']='http://gdehr.hit.gemius.pl/_%5BTIMESTAMP%5D/redot.gif?id=zD3gHP.qG6TMOKyGWr_pVWX1HZHNPnrwcTIRUwGWlUv.Z7/stparam=rknoksmsbz&#039;;
document.write('‘);
document.write(”);
//]]>

Povratak na Net.hr