Zamijeni nepotrebno za potrebno!

Kod kuće, na tavanima ili u podrumima sigurno držite predmete, odjeću i stvari koje više ne koristite, a u dobrom su stanju. S druge strane, sigurno su vam potrebne i neke stvari za koje trenutno nemate financijskih mogućnosti.

Kako biste dobili željene predmete i riješili se stvari koje vam više ne trebaju, možete ih jednostavno i brzo zamijeniti na Oglasniku! Ne morate prvo prodavati nepotrebno pa onda s pribavljenim sredstvima kupovati ono što vam treba – skratite postupak i zamijenite stvari u rubrici Mjenjačnica!

Velik broj posjetitelja i čitatelja Oglasnika jamči vam da će vaš oglas biti viđen te da ćete stupiti u kontakt s ljudima koji točno trebaju ono što vi nudite i obrnuto. Tako se trenutno u rubrici Mjenjačnica razmjenjuju raznovrsne stvari: satelitska oprema za štene njemačkog ovčara, poljoprivredno zemljište za automobil, električna gitara za brdski bicikl, motor Thomos APN za Iphone, vino za domaće životinje, motorno ulje za rakiju i brojne druge kombinacije…

Uštedite vrijeme i brzo nabavite željene stvari uz Oglasnik – predajte besplatan oglas u rubriku Mjenjačnica (nalazi se u rubrici Razno) i brzo nabavite stvari koje želite.

Budući da Oglasnik izlazi i tri puta tjedno u tiskanom izdanju te ima svoje internetsko izdanje Oglasnik.hr, može se dosegnuti velik broj čitatelja i korisnika koji možda imaju točno ono što tražite. Predaja oglasa za potražnju je brza i jednostavna, oglase možete predati putem telefona 01/6102-800 ili na internetskoj stranici Oglasnik.hr.

Povratak na Net.hr