Wedding Expo potvrdio status najposebnijeg sajma vjenčanja u regiji

Wedding Expo, najveći sajam vjenčanja u regiji, po treći put uspješno je održan proteklog vikenda u Westgate Shopping Cityju. Wedding Expo ponovno je bio mjesto susreta brojnih mladih parova koji su u potrazi za svime što im je potrebno za dan u kojem će se zavjetovati na ljubav. Istovremeno je domaćin sajma Westgate pružio priliku svim posjetiteljima da uživaju i u nevjerojatnim popustima Late Night Shoppinga.

U romantičnoj i svečanoj atmosferi brojni su posjetitelji uživali u bogatoj ponudi specijaliziranih izlagača iz industrije vjenčanja, i u besplatnom makeup corneru.

U subotu je održana velika modna revija na kojoj su raskošne kreacije vjenčanica i svečanih haljina za nadolazeću 2014. godinu predstavili: Justin Alexander, Miss B, Madeline Gardner, Mori Lee, Hera, Cymbeline i Maggie Sottero!

Posebna poslastica revije je prvo predstavljanje ekskluzivnog brenda Ana Milani, a u ulozi manekenke pojavila se i aktualna Miss Hrvatske Lana Gržetić.

Na modnoj reviji predvođenoj mladim manekenskim nadama, posjetitelji Wedding Expo-a imali su prilike vidjeti najnovije modele vjenčanica i svečanih haljina u kojima će mnoge zvijezde uskoro prošetati crvenim tepisima.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr