Veliki party za otvorenje nove Ecco trgovine

U subotu, 19.07. budite dio svečanog otvorenja nove Ecco trgovine u Roses Designer Outletu. Od popodneva do navečer posjetitelje očekuju bogate nagradne igre, piće dobrodošlice, atraktivne hostese i DJ koji će se pobrinuti za garantiranu zabavu i uživanje na crvenom tepihu uz najnovije ljetne hitove.

U Roses Designer Outletu ove subote očekuje vas totalno ljetno osvježenje jer povodom otvorenja novog dućana, Ecco vam nudi čak 20% dodatnog popusta na već snižene outlet cijene. Uz ova odlična sniženja odaberite za sebe i svoje najmilije sve ono što će biti hit ovoga ljeta, a do sada vam je izlazilo iz okvira budžeta.

Ljetnih osvježenja nikada dosta, tako da će vas ova ponuda sigurno oduševiti. Svi oni koji su čekali najbogatiju ponudu udobne obuće za sve prilike sada će napokon doći na svoje.
Kao globalni lider u industriji inovativne i udobne obuće za žene, muškarce i djecu, svojim skandinavskim dizajnom i brigom o udobnosti svojih proizvoda, Ecco je cipela broj jedan koju ovoga ljeta morate imati. Za sve vas koji se želite osjećati udobno i istovremeno biti u trendu ovo je prilika koju ne smijete propustiti.

Osim obuće, u Ecco trgovinama možete pronaći torbe i ostale artikle kao što su remeni, novčanici te proizvodi za čišćenje, njegu i zaštitu vaših cipela.

Posjetite naš novootvoreni outlet shop na već poznatoj lokaciji Roses Designer Outlet.

Povratak na Net.hr