Vaš ulaz u svijet stripa, filma, igračaka…

Iako sa zakašnjenjem, proljeće nam je izgleda ipak stiglo, a s njim i nove akcije u zagrebačkoj knjižari Stripovi na kvadrat. Stoga požurite u Preradovićevu 34.

U svibnju iskoristite velike popuste od 35 do 40% na majice s likovima iz stripova i filmova i osvježite ljetnu garderobu, a osim toga, razveselite sebe, dijete, djevojku, dečka ili susjedu jedinstvenim figuricama i igračkama koje su također na akciji i snižene od 25 do 30%.

Uz već dobro poznat asortiman striparnice u Preradovićevoj 34 – a čini ga kompletna ponuda domaćih strip izdanja te probrani naslovi strane strip produkcije, s posebnim naglaskom na američka izdanja – novost u ponudi su magneti sa strip likovima (Alan Ford, Bonelli, Štrumpfovi, Disneyevi likovi). Požurite jer su već postali pravi hit!

Svakog ljubitelja legendarnog Duha sa sjekirom razveselit će vijest da je nedavno izašla treća kolekcionarska knjiga o Zagoru, a među novim izdanjima valja izdvojiti i Jeremiah integral 1, Daredevil Frank Miller kolekciju te Tupka Nedeljka Dragića u običnom i bibliofilskom izdanju.

Podsjetimo da samo u knjižari Stripovi na kvadrat možete nabaviti takozvana art-platna s likovima i scenama iz stripova, filmova, ali i s reprodukcijama slikarskih klasika.

Spomenimo i to da je ova knjižara jedino mjesto u Hrvatskoj gdje možete nabaviti figurice francuske tvrtke Plastoy (među ostalim, to su Asterix, Lucky Luke, Garfield, Calimero…), te statue strip junaka poput Zagora, Dylana Doga i Kena Parkera, talijanskog proizvođača Infinite Statue, izrađene u vrlo ograničenim serijama.

Iako prostorom prilično oskudna, ova knjižara to nadoknađuje širinom asortimana, a svaki će pravi stripoljubac zasigurno uživati u pomnom proučavanju sadržaja polica. No, za sve one koji to nisu u mogućnosti činiti, tu je internet prodaja. Dovoljno je pregledati ponudu na web stranici www.stripovi.hr i poslati narudžbu. Naravno, ukoliko poželite nešto izvan postojeće ponude, slobodno prišapnite svoje želje i ekipa iz knjižare potrudit će se da vam udovolji.

I ovim putem najavljujemo jednu novu suradnju. Naime, od 1. svibnja ove godine, svi članovi zagrebačke biblioteke i galerije Svijet stripa u knjižari Stripovi na kvadrat moći će uživati u posebnim pogodnostima prilikom kupnje. Za sve detalje, obratite se u knjižaru.

Bilo da ste zaljubljenik u strip i/ili film, ili imate dijete koje tek otkriva čaroban svijet stripa, ili tražite zgodnu ideju za poklon, ili se pak slučajno zateknete u blizini knjižare – uđite i razgledajte, sigurni smo da ćete pronaći upravo ono što tražite!

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr