banner

NOVO U WEBSHOPU

Uz ove proizvode možete spriječiti bolest kod svog djeteta

Jačanje imuniteta djece

Imunitet je glavna tema posljednjih mjeseci. Svi brinu o tome kako ojačati organizam i sačuvati tijelo od koronavirusa koji je zadnjih tjedana postao sve aktivniji.

Osim koronavirusa, tu su i sezonske bolesti, poput prehlade i gripe koje pogađaju sve, od onih najstarijih do onih najmanjih. To stvara dodatnu brigu roditeljima koji po svaku cijenu žele očuvati zdravlje svoje djece.

Djeci možete pomoći na razne načine, a postoje nutrijenti koji dokazano pomažu imunološkom sustavu da se lakše bori protiv virusa i bakterija.

Biljke za jačanje imuniteta

Crna bazga, echinacea i šipak su tradicionalne biljke poznate u narodnoj medicini.

Echinacea je tradicionalna biljka koja pomaže funkcije imunološkog i gornjeg dišnog sustava.

Potpora za dječji imunitet iz prirode

Dugoročnu potporu imunitetu, kao i  prije ili tijekom posebnih razdoblja, kao što su početak školske godine, sezone prehlada i viroza pružit će MARSOVCI PROimun DEFEND sirup. Sirup sadrži vitamin C, ekstrakte crne bazge i šipka, beta glukan iz kvasca S . cerevisiae i rutin.

>>Klikni i naruči sirup MARSOVCI PROimun DEFEND

Za jačanje imuniteta i energije tu su i MARSOVCI Gummi echinacea dodatak prehrani u obliku gumenih bombona. Sadrže vitamine i minerale potrebne za jačanje imuniteta i energije, zbog čega ih mame vole, a zbog ugodnog okusa trešnje i jagode ih djeca obožavaju.

>>Klikni i naruči MARSOVCI Gummi echinacea dodatak prehrani

Sve potrebno za jačanje imuniteta svog djeteta možete pronaći u NET.hr Webshop-u.

Povratak na Net.hr