Uključi se i ti!

Povodom svjetskog Dana zaštite životinja koji se obilježio 4. listopada, samostalnom donacijom od 10 000 kuna ZOO CITY je pomogao utočištu Kuterevo pri izgradnji novih nastambi, a medvjedićima dodatno možeš pomoći i ti kupnjom određenih proizvoda!!! Pročitaj više i uključi se u akciju koja traje cijeli mjesec!

ZOO CITY je odlučio pomoći utočištu za mlade medvjede u Kuterevu donacijom od 10 000 kuna namijenjenom za izgradnju novih nastamba te organiziranjem dodatne humanitarne akcije u kojoj mogu sudjelovati svi kupci ZOO CITYJA do kraja listopada kupnjom određenih proizvoda, za koje će ZOO CITY donirati 5 kuna po kupnji i to: Red Dingo vodilica ili ogrlica (po komadu) te za kupnju bilo kojih proizvoda brandova Hill’s, Happy Dog, Symply i Canagan (za račune iznad 50 kuna). Akcija vrijedi za akcijske i neakcijske artikle te kupnju u dućanima i na web shopu!

Volonteri iz utočišta za mlade medvjede u Kuterevu na Velebitu su stvorili oazu za medvjediće koji su imali nesreću izgubiti majku, ozlijeđeni su ili im je zbog kakvog ljudskog utjecaja na stanište (gradnja, hranjenje i slično) potrebna pomoć u preživljavanju. Pojedini medvjedići nisu prilagođeni opstanku u divljini zbog prevelike bliskosti s ljudima. Trenutno u Kuterevu živi 9 medvjedića te im je svaka pomoć prijeko potrebna i dobrodošla.

ZOO CITY uvijek pokušava osluškivati takve potrebe te živjeti svoj slogan „Iz ljubavi za ljubimce“ u potpunosti. Njihova ljubav nije usmjerena samo na pripitomljene životinje, već na cijelo životinjsko carstvo i zato su odlučili pomoći Kuterevu da bi se životni uvjeti medvjedića dodatno poboljšali.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr