Tretmani kisikom – najbolje za vaše lice

Intraceuticals infuzija medicinskim hipobaričnim kisikom. Ove tretmane koriste Madonna i druge poznate osobe Naomi Campbell, Victoria Beckham. Poznati su po vrlo specifičnim serumima koji se apliciraju u kožu zajedno sa kisikom.

Senzacionalna infuzija medicinskog hiperbaričnog kisika, koji nanosfer tehnologijom disperzira specijalno formulirane hijaluronske serume, obogaćene bogatim koktelima vitamina i ostalih aktivnih sastojaka u najdublje slojeve kože. Na taj način potiče se stvaranje stanične energije koja omogućava ubrzanu regeneraciju, prirodno stvaranje kolagena i elastina što u konačnici vidljivo pridonosi kvaliteti kože, popunjavanju bora, volumenu i zategnutosti.

Mnoge osobe s osjetljivom kožom su doslovno odahnule od kada su pronašle Intraceuticals tretmane. Linija Clarity završava sve borbe s problematičnom kožom, Rejuvenate hrani, puni bore i dramatično pomlađuje, Opulence briše hiperpigmentacijske mrlje kao sa čarobnim štapićem, i posljednja linija Atoxelene ima efekt botoksa, ali to nije, već mimika lica i dalje ostaje maksimalno prirodna.

Tretman je vrlo blag, dođe Vam da zaspete koliko je ugodan. Jako puno naših klijenata s osjetljivom kožom se preporodilo s Intraceuticalsom.

Možete se odmah nakon tretmana i šminkati. Imamo klijente koji dolaze na kuru od šest tretmana, koja traje šest tjedana, te se održava kasnije jednom mjesečno. Imamo, doduše i puno klijentica koje žele instant efekt pomlađivanja, čak i mladenke koje se na dan vjenčanja završno usavršuju. Šminka garantirano izgleda postojanije, a koža ispod nje i dalje blista.

Intraceuticals facialna infuzija je neinvazivna metoda, veoma ugodna i relaksirajuća uz dramatičan i dugoročan efekt, pa je to definitivno razlog što je omiljena među holivudskim zvijezdama koje se prije snimanja podvgavaju upravo ovom tretmanu.

Intraceuticals je poslao kult kojega slijede gotovo sve holivudske zvijezde poput Madonne, Eve Longoria, Naomi Cambell, Victorije Beckham, Kim Kardashian, Katy Perry, Fergie, Gwinet Paltrow, Justina Timberlakea i mnogi drugi.

Zablistajte za Novu Godinu!

http://www.loradermcentar.com/index.php?pid=30

Sponzorirani članak

Povratak na Net.hr