Traže se mladi potencijali HR-a!

Počelo je nominacijsko razdoblje za strukovno priznanje „Mladi potencijali Human Resourcesa“.

Strukovno priznanje „Mladi potencijali Human Resourcesa“ kojim se želi istaknuti i nagraditi uspješne mlade stručnjake s područja ljudskih resursa, ove će se godine dodijeliti drugi puta u sklopu održavanja 7. HR Summita, godišnjeg regionalnog okupljanja profesionalaca koji se bave ljudskim resursima.

Nominacijsko razdoblje za prijave za priznanje „Mladi potencijali Human Resourcesa“ trajat će od 1. do 16. veljače ove godine, a kandidate, koji moraju imati barem godinu dana radnog iskustva u području ljudskih resursa te ne smiju biti stariji od 30 godina, mogu nominirati njihovi rukovoditelji ili voditelji odjela ljudskih resursa.

„Mladi potencijali HR-a“ još je jedan u nizu projekata koje je pokrenuo internetski portal www.posao.hr s ciljem promicanja struke ljudskih potencijala, jer je prepoznata potreba za isticanjem mladih talentiranih ljudi koji svojim zalaganjem i trudom značajno utječu na poslovanje HR Odjela u svojim kompanijama iako nisu na vodećim funkcijama.

„Ovo priznanje potiče mlade stručnjake na razvoj, napredak i zalaganje, a omogućuje im da se istaknu kao pojedinci koji su prepoznati kao osobito motivirani i uspješni unutar svog segmenta poslovanja. Želja mladih HR profesionalaca za izvrsnošću; ideje, kreativnost i motiviranost mogu vrlo pozitivno utjecati na svakodnevni rad i poslovanje kompanije na više razina pa je upravo iz tog razloga posao.hr odlučio nagraditi i ukazati na takve vrsne mlade ljude koji pokazuju potencijal koji bi jednog dana mogli izrasti u vrhunske HR stručnjake“ rekao je Saša Jurković, direktor portala posao.hr.

„Mladi potencijali Human Resourcea“ je jedinstveno priznanje ovakvog tipa u Hrvatskoj i regiji, a nagradit će se najbolja tri predložena kandidata. Kandidate za priznanje „Mladi potencijali HR-a“ mogu nominirati njihovi rukovoditelji putem prijave na link: http://www.posao.hr/hr-next-generation/nominacije/. Priznanje „Mladi potencijali Human Resourcea“ će se uručiti na 7. HR Summitu koji će se od 9. do 10. svibnja održati u Splitu na temu „Restrukturiranje i vitalnost organizacije“.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr