Tko je za gablec?

Bilo da slavite rođendan i želite počastiti kolege na poslu ili vam dolaze nenajavljeni gosti, ili ste jednostavno preumorni da bi kuhali, za vas postoji jednostavno rješenje – web servis Pauza.hr putem kojeg u samo nekoliko klikova možete naručiti hranu iz omiljenih restorana, cateringa i pizzeria.

Web servis Pauza.hr vas definitivno može najbolje i najbrže nahraniti. Postupak naručivanja hrane brz je i jednostavan. Sve što trebate je odabrati jelo iz nekog od restorana koji imaju dostavu u vaš kvart i naručiti. Nakon što ste naručili hranu, restoran će vam potvrditi narudžbu s procjenom vremena dostave. I to je sve! Pričekajte dostavljača da vam pokuca na vrata. Bez telefoniranja, bez zauzetih linija, bez gnjavaže…

Restorani na Pauza.hr svakodnevno ažuriraju svoje jelovnike. Ponuda je raznovrsna, možete odabrati domaću kuhinju, talijansku, meksičku, arapsku, japansku, kinesku,… što god vam je u tom trenutku po volji. Osim verzije na hrvatskom jeziku Pauza.hr ima verziju i na engleskom jeziku što omogućuje i strancima koji su u Hrvatskoj naručivanje hrane bez poteškoća.

Uz odličnu stalnu ponudu jela, tu su i preporuke šefa kuhinje pojedinih restorana, specijaliteti, promotivne ponude i popusti, a ono što će vam svakako biti od koristi su komentari s dojmovima korisnika koji su već naručivali hranu.

Dobar tek!

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr