Sunčane naočale za kojima su poludjele Rihanna, Eva Mendes, Madonna

Bilo da ste u potrazi za malo hlada za sunčanih dana ili ‘privatnosti’ nakon dugih ljetnih noći, računajte da će vam sunčane naočale francuskog dizajnera Thierry Lasry na glamurozan način sačuvati oči od sunčevih zraka.

Jedinstvena kolekcija Thierry Lasry
Ručno izrađene naočale Thierry Lasry, kod kojih se ‘razlika jednostavno osjeti’, zaludjele su modne insajdere kao i sve one s osjećajem za stil, pa su tako za njima lude brojne svjetske zvijezde poput Madonne, Rihanne, Eve Mendes, Dite von Teese, Jessice Albe, Alessandre Ambrosio, Hilary Duff, Lindsay Lohan, Paris Hilton, Nicole Richie, Anne Hathaway, Alicie Keys

Kolekcija sunčanih naočala Thierry Lasry dnevno je prisutna u najznačajnijim međunarodnim modnim časopisima kao što su Vogue, W, Elle, Marie-Claire, Glamour, TeenVogue, L’Officiel, InStyle, WWD i dr.

Thierry Lasry se može pohvaliti i suradnjom s jednom od trenutačno planetarno popularnih fashionistica Miroslavom Dumom. Model Anorexxxy 247 je posvećen njoj kao modnoj ikoni, te je izrađen u samo 247 primjeraka. Obzirom da se radi o special edition modelu; Anorexxy 247 do sada se moglao nabaviti samo online na stranicama Aizel247.ru i na francuskoj stranici poznatog multibrand dućana Colette. A sada se mogu kupiti i u Bilić Vision optičkom centru u Zagrebu.

Kreativnost i kvaliteta – kamen temeljac brenda

Dizajner Thierry Lasry vlastiti je brend pokrenuo 2006. godine, a svijet je ostao oduševljen njegovim svježim pristupom dizajnu sunčanih naočala baziranog na konceptu futurističkog vintagea.

Kreativnost i kvaliteta kamen su temeljac ovog brenda, zbog čega na njegovim naočalama nećete vidjeti istaknuti logo ili neki drugi natpis.

Šarm brenda proteže se i na okvire naočala, koji završavaju na slovo ‘y’, čime oponašaju završetak imena i prezimena dizajnera. Tako da okviri nose imena poput ‘Attracty’,’ Lively, ‘Abusy’…

Jedina optika u Hrvatskoj u kojoj ih možete nabaviti je Bilić Vision optički centar u Centru Kaptol u Zagrebu. U našoj fotogaleriji pogledajte kakve sve modele nude!

http://www.bilicvision.hr/

Povratak na Net.hr