Srednjoškolski udžbenici 30% do 50% jeftinije!

Dok škole zatvaraju svoja vrata za ovu školsku godinu, vrata našeg antikvarijata ostaju širom otvorena cijelo ljeto – nikada nije prerano za nabavu srednjoškolskih udžbenika! Posjetite Antikvarijat-knjižaru Studio, izbjegnite jesenske gužve i u miru se opremite za školu!

Kuda s udžbenicima koji vam više ne trebaju i gdje nabaviti udžbenike koji vam trebaju za novu školsku godinu?

Navratite u Antikvarijat-knjižaru Studio, Masarykova 20, Zagreb i pronađite odgovore na ova pitanja – nabavite srednjoškolske udžbenike 30% do 50% jeftinije s obzirom na punu knjižarsku cijenu!

Naručiti možete i telefonom (01/4872598), faksom (01/4872598) ili mail-om (info@antikvarijat-studio.hr), a udžbenike šaljemo poštom na vašu adresu, ma gdje god bili! :)

A uz udžbenike i radne bilježnice za gimnazije i strukovne škole kod nas pronađite i svu dodatnu literaturu: rječnike, pravopise, gramatike, atlase, repetitorije, mementa, lektiru…

Iskoristite pogodnosti plaćanja koje nudimo: odgodu plaćanja, plaćanje na rate, prihvaćamo sve kreditne i debitne kartice, uplatu na transakcijski račun, kombinacije više vrsta plaćanja, a ako imate srednjoškolske udžbenike koji vam više ne trebaju, za njihovu otkupnu cijenu smanjit ćemo račun. Bolje ne može! :)

Ako već niste, „lajkajte“ nas i na Facebooku

Riješite svoju prvu školsku brigu što prije i opušteno uživajte u ljetu!

Povratak na Net.hr