Snaga muškarca u Formen kapsuli!

Smanjenje spolne moći u današnje je vrijeme postao vrlo čest problem muškaraca srednje životne dobi. Mnoge stvari koje povezujemo s modernim načinom života, poput loših prehrambenih navika, prekomjerne izloženosti stresu, ovisnosti o alkoholu, nikotinu ili drogama i slično, postupno utječu na smanjenje libida. Najčešći poremećaj spolnog sustava u muškarca je erektilna disfunkcija. Ona može biti posljedica organskih ili psiholoških poremećaja, a prisutna je u čak 12,8 posto muškaraca u Europi. Učestalost erektilne disfunkcije povećava se s godinama života pa je u sedamdesetogodišnjaka zastupljena s oko 50 posto.

Kapsule Formen francuskog proizvođača Laboratoires Yves Ponroy sadržavaju biljne ekstrakte koji poboljšavaju opće psihofizičko stanje muškarca.

Jedan od biljnih ekstrakata je Libistèrol koji blagotvorno djeluje na prostatu i urinarni trakt te pridonosi boljem funkcioniranju spolnoga i mokraćnog sustava. Libistèrol sadržava citroflavonoide, izolirane iz različitih citrusnih vrsta, koji utječu na mikrocirkulaciju krvi u području spolnih organa. Poboljšavajući prokrvljenost, oni poboljšavaju i erekciju te pridonose boljoj kvaliteti spolnog odnosa. Formen također sadržava vitamine B1 i B9, odnosno tiamin i folnu kiselinu, koji su ključan čimbenik u prijenosu živčanih impulsa, čime utječu i na sam erektilni proces. Takvom kombinacijom citroflavonoida i vitamina postignut je znatan učinak na cjelokupni proces erekcije u muškarca, što je važna karika u poboljšanju spolnog odnosa.

Posebnu biljnu formulu Libistèrol® Laboratoires Yves Ponroy ujedinio je s već dobro znanim afrodizijakom ginsengom i ekstraktom biljke poznatim pod nazivom maca, koja pojačava seksualni nagon i tjelesnu izdržljivost.

Ginseng se od davnina upotrebljava za liječenje muške neplodnosti jer povećava razinu testosterona u krvi, što povoljno utječe na broj i pokretljivost spermatozoida. U Peruu maca je od davnina poznata kao jak afrodizijak, a novija istraživanja pokazala su da ekstrakt mace utječe na područja u tijelu odgovorna za proizvodnju hormona te tako pojačava libido.

Preporučuje se uzimati 1 kapsulu svako jutro uz doručak i 1 kapsulu nakon večere tijekom 2 mjeseca. Redovito ponavljati tijekom godine. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Formen® kapsule potražite u svim ljekarnama.

http://www.yvesponroy.com.hr/formen.html

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr