Sladoledni genijalac u čijem sladoledu uživa cijela Hrvatska!

Nakon velikog interesa ljubitelja sladoleda i odličnih rezultata proizvoda Ledonardo Jafantazija, Ledo vam je i ove godine odlučio pružiti zadovoljstvo osmišljavanja novog sladoleda koji će se proizvesti i ponuditi na tržištu sljedeće godine. Kreatora pobjedničkog sladoleda očekuje put u Pariz i posjet muzeju Louvre.

Prošle godine maštoviti zaljubljenici u ovu poslasticu kreirali su ukupno preko 50.000 sladoleda, glasali preko 180.000 puta, a ime Nikol Bogdanović, kreatorice pobjedničkog sladoleda našlo se na svakom proizvedenom Ledonardu.

Ove godine možete birati između još više okusa, posipa, preljeva i oblika, pustite mašti na volju te možda baš vaše remek djelo postane sladoled kojeg će Ledo proizvesti i u kojem će uživati cijela Hrvatska. Najkreativniji izumitelj, uz osvajanje titule sladolednog genijalca, krenut će na nezaboravno putovanje u Pariz u posjet muzeju Louvre.

Uzbudljivo natjecanje sladolednih genijalaca počinje 4.11. i traje do 1.12.2013. Velika novost su tjedne nagrade za kreatore s najvećim brojem glasova, a očekuju ih wellness vikendi. Nagrade za najaktivnije korisnike su Ledonardo poklon paketi.

Zgrabite svoj klin i čekić, požurite na www.ledonardo.hr i isklešite svoje sladoledno remek djelo!

//www.youtube.com/embed/ebr-gKrzPvw

Povratak na Net.hr