Sačuvajte vrijednost vozila

U ovo vrijeme krize, vrlo je teško prodati rabljeno vozilo pa ga je potrebno kvalitetno održavati i čuvati kako bi mogli dobiti što bolju cijenu za njega u trenutku kada ga poželite prodati. Kod bilo kakve vrste servisiranja i održavanja vozila, bitno je automobil prepustiti u ruke stručnjaka koji znaju što rade kako bi sačuvali vrijednost vašeg vozila.

Autostaklo je dio sigurnosne opreme automobila. Sva stakla moraju odgovarati normi ECE R43 i biti homologirana. Uz zadovoljenje normi, stručno osoblje i tvornička tehnologija ugradnje osigurat će da s vašim vjetrobranskim staklom više nećete imati brige. Kako bi vozilo sačuvalo vrijednost, autostakla trebaju biti izmjenjena istom tehnologijom kojom su i prvi put ugrađena na vozilo. Samo će isti materijali, koji se koriste pri prvoj ugradnji, osigurati zadržavanje čvrstoće strukture vozila i estetskih značajki te eliminirati moguće uzroke korozije na prihvatu stakla.

DOW tehnologija ljepljenja razvija se preko 40 godina. Danas više od 50% ukupne svjetske proizvodnje novih vozila koristi DOW tehnologiju, dakle više od 30 milijuna vozila godišnje. Laus International službeni je uvoznik DOW proizvoda i na raspolaganju ima laboratorije tog proizvođača iz Švicarske , kako bi u njima mogao testirati nove i provjeravati postojeće materijale i tehnologije.

Autostakla Laus International najveći je uvoznik i distributer stakala za osobna, gospodarska i autobusna vozila u regiji. U autostakla Laus koriste isključivo DOW tehnologiju za ugradnju autostakala, a kvalitetu njihovog rada garantiraju davanjem doživotne garancije na ugradnju. Standardna izmjena stakla na autu kojom se osigurava kvaliteta i ispravnost postupka traje do 3 sata, a najveći dio tog vremena otpada na sušenje ljepila. Ukoliko ste u žurbi, napomenite to u njihovom servisu i ponudit će Vam ugradnju posebnom tehnologijom koja Vas vraća na cestu za samo 30 minuta nakon završetka rada.

Također, Laus International ovlašteni je partner za izmjenu stakala na vozilima svih većih osiguravajućih kuća tako da ne trebate gubiti vrijeme na njihov obilazak. Samo dođite u Laus s izvidom štete i oni će obaviti dio posla umjesto Vas. Posjetite njihove poslovnice u Sv. Nedelji, Remetinečkoj i Ivanjoj Reki ili ih kontaktirajte na 01/6550 332 ili na info@lausint.hr.

Povratak na Net.hr