S Hervis Sports Club karticom do nevjerojatnih ušteda

Hervis Sports, vodeći europski lanac trgovina sportske opreme, povodom pet godina poslovanja u Hrvatskoj, za svoje je vjerne kupce pripremio posebno iznenađenje – Hervis Sports Club, klub ekskluzivnih popusta i pogodnosti. Ključ koji otvara vrata Hervis Sports Cluba, jest Hervis kartica koja je u potpunosti besplatna i možete je pronaći u bilo kojoj od 12 prodajnih mjesta Hervisa diljem Hrvatske.

Izuzetno nam je zadovoljstvo što smo napokon krenuli s Hervis Sports Club karticom i u Hrvatskoj. Drago nam je da su naši vjerni kupci prepoznali pogodnosti članstva u Hervis Sports Clubu, jer smo od pokretanja Hervis Sports Club kartice krajem travnja već prikupili zamjetan broj članova. Ambicije su visoko postavljene, ali isključivo na realnim temeljima s obzirom na pogodnosti koje Hervis pruža svojim vjernim članovima“, izjavila je Vita Lunaček, marketing Hervis Hrvatska.

Hervis Sport Club nudi neograničene pogodnosti

Bavljenje sportom, osim što koristi zdravlju, izgledu i raspoloženju, donosi i pogodnosti u Hervisu. Prilikom svake kupnje u Hervisu, članovima Hervis Sports Cluba iznos kupnje se pribrojava na bonus račun Hervis Sports Club kartice, koji kasnije mogu iskoristiti za brojne pogodnosti.

Hervis je pripremio i poseban obiteljski bonus, za do četiri člana obitelji i četiri kartice, a bonus se povećava na zajedničkom obiteljskom računu. Iznosi na bonus račun Hervis Sports Club kartice mogu se ostvariti kupnjom i u Hervis trgovinama u inozemstvu (Slovenija, Mađarska, Austrija, Češka, Rumunjska).

Osim bonusa na računu, članstvo u Hervis Sports Clubu donosi i brojne druge pogodnosti. Besplatnu dostavu većih i težih artikala (poput fitness sprava, bicikala i sl.) u krugu od 20 kilometara(ne uključuje dostavu na otoke), garancija povrata novca i zamjene proizvoda u roku od 6 tjedana (bez predočenja računa), kao i brojne dodatne popuste, dane povoljne kupnje dostupne isključivo članovima Hervis Sports Cluba.

Povratak na Net.hr