banner

webshop

Riješite se hemoroida na prirodan način i zauvijek zaboravite na bolove!

Koliko ste puta osjećali bolove, peckanje i svrbež zbog hemoroida, a bilo vam je neugodno išta poduzeti? Niste znali koga pitati, a preparati koje ste isprobali ne djeluju?

Najčešći uzrok hemoroida je pritisak na vene u rektalnom području, što je usko povezano s pretilošću, žurbom prilikom obavljanja stolice, trudnoćom te proljevom ili opstipacijom. Hemoroidi stoga mogu biti vanjski i unutarnji, a simptomi sežu od peckanja i svrbeža pa sve do krvarenja i jakih bolova.

Hemoroidi mogu uzrokovati ozbiljne komplikacije ukoliko se razviju do trećeg ili četvrtog stupnja, a mi vam predstavljamo RectiStop kremu baziranu na prirodnim sastojcima koja će smanjiti simptome i spriječiti nastanak novih hemoroida.

Stručnjaci su otkrili djelotvornu kombinaciju sastojaka za uspješno liječenje hemoroida. Prirodni sastojci poput gospine trave, kamilice, stolisnika, aloe vere i hamamelisa snažno djeluju u sinergiji te brzo neugodne simptome.

RectiStop 100% prirodna krema – najbolje prirodno rješenje protiv hemoroida

RectiStop krema ima višestruko djelovanje tako što smanjuje i ublažava simptome poput boli, krvarenja, peckanja i svrbeža. Također, ova krema na bazi prirodnih sastojaka pomaže spriječiti nastanak novih hemoroida.

Hemoroidi nastaju zbog raznih faktora poput:

●     Teškog fizičkog rada

●     Trudnoće i rađanja

●     Sjedilačkog načina života

●     Žurbe prilikom obavljanja nužde

●     Zatvora ili proljeva

●     Krvnih ugrušaka

●     Proširenih vena

●     Nasljednog faktora

●     Loših prehrambenih navika

●     Alkohola

RectiStop krema djeluje na rastvaranje krvnih ugrušaka, razrjeđivanje krvi i toniranje krvožilnog sustava u predjelu zdjelice kako bi spriječila i uklonila hemoroide. Osim toga, krema potiče regeneraciju tkiva koja će omogućiti brzo izlječenje tako da ćete moći zaboraviti na ovaj bolni i neugodan problem.

Iskoristite 73% popusta i naručite RectiStop prirodnu kremu protiv hemoroida na Net.hr WebShop-u

RectiStop krema pomoći će vam ublažiti simptome i spriječiti nastanak novih hemoroida, dok se uz dugotrajno korištenje može primijetiti velika razlika i olakšanje.

Iskoristite akciju i naručite u potpunosti prirodnu RectiStop kremu koja će vam olakšati život. Kremu možete naručiti na Net.hr WebShop-u uz 73% popusta, po cijeni od 159 kn.

>>ZA NARUDŽBU KLIKNITE OVDJE

Naručeni proizvod stići će na Vašu adresu u roku od jednog do dva radna dana na području cijele Hrvatske, a možete ga naručiti i pozivom na broj 095/519-5844 .

Povratak na Net.hr