Red Bull Energy Drink s tri nova okusa

Red Bull obitelj se širi. Već od travnja 2013. godine javnost će moći uživati u sasvim novim okusima Red Bulla: Red Edition s okusom brusnice, BlueEdition s okusom borovnice i SilverEdition s okusom limete. Red BullEditions zasnivaju se na istoj formuli kao i Red Bull Energy Drink, ali su drugačijeg okusa i boje.

Dostupne su u limenkama od 250 ml, svaka sa svojim jedinstvenim dizajnom koji, kao i sam proizvod, odražava boju voća čijega je okusa. Bilo da je riječ o sportu, poslu, shoppingu, cjelonoćnom učenju ili nekoj drugoj situaciji kad vam je Red Bull prijeko potreban, sada možete izabrati između nekoliko okusa. Red BullEditions energetska su pića namijenjena svima koji vole funkcionalnost Red Bulla te okuse brusnice, borovnice i limete.

Red BullEditions daju krila baš kao i Red Bull Energy Drink, ali s okusom brusnice, limete i borovnice. Svaki okus ima svoju posebno dizajniranu limenku koja odražava okus i boju pića. Red Edition crvena je limenka i crveno piće koja uz slatki okus brusnice pruža sve što i Red Bull Energy Drink. SilverEdition osvježavajuća je verzija originala s okusom limete, dok je BlueEdition plavo piće u plavoj limenci s voćnim okusom borovnice.

Više od 25 godina milijuni ljudi širom svijeta svakodnevnu dozu energije dobivaju iz Red Bulla koji im pomaže pri obavljanju posla, bavljenju sportom, učenju, dugim vožnjama ili uspavanim popodnevima. Red Bull daje krila i prigodan je za svakoga kome je potrebna doza energije. Red Bull pospješuje učinkovitost, posebice za vrijeme povećanih psihofizičkih napora, povećava koncentraciju i brzinu reagiranja te potiče metabolizam.

U rujnu 2011. godine Red BullEditions lansirane su na austrijsko tržište. Zatim su u 2012. došle na tržišta u Njemačkoj, Nizozemskoj, Belgiji, Švicarskoj, Francuskoj, Španjolskoj, Portugalu, Australiji, Novom Zelandu i Južnoj Africi. U Hrvatskoj će se moći kupiti od travnja te će imati cijenu kao Red Bull Energy Drink i Red BullSugarfree.

http://www.redbull.hr/cs/Satellite/hr_HR/Red-Bull/001242776439481

Povratak na Net.hr