Provjerite cijenu o kojoj se prica i sudjelujte u nagradnoj igri 'Navijac je najvazniji igrac!'

Generali Obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti za osobni automobil.

Prvo obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti za osobni automobil po mjeri i zelji vozaca – i navijaca!

Posjetite najblize prodajno mjesto Generali osiguranja, zatrazite informativni izracun premije obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti za Vas osobni automobil do 11. svibnja 2014. godine i prijavite se za sudjelovanje u nagradnoj igri „Navijac je najvazniji igrac!“ ispunjavanjem formulara prijave.

Pripremite dlanove i glasove za navijanje, jer mozete osvojiti vrijedne nagrade:
GLAVNA NAGRADA: 1 x paket aranzman „Navijac je najvazniji igrac!“ za dvije osobe za Brazil u razdoblju od 10. do 14 . lipnja 2014. godine.
BONUS NAGRADA: 20 x 1 dres Hrvatske nogometne reprezentacije.

Provjerite cijenu o kojoj se prica!

Sto se mora nije tesko, jer zakonom je propisano kako su svi vlasnici ili korisnici motornih vozila obvezni ugovoriti osiguranje od automobilske odgovornosti. Kao sudionik u prometu ugovaranjem obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti osiguravate svoju odgovornost prema trecim osobama za stete uzrokovane vlastitim vozilom u zemlji i inozemstvu.

Ugovaranjem Generali obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti za osobni automobil mozete ostvariti atraktivan popust, ovisno o dobi i tipu osiguranika, godinama bez steta te nacinu placanja.

Popust na dob i tip osiguranika:
10% popust za osiguranike fizicke osobe starosti 31 godinu do 59 godina
12% popust za osiguranike fizicke osobe starosti 60 godina i vise
10% popust za pravne osobe

Popust na godine bez steta:
6% popusta za godine bez steta odobrava se osiguranicima, a u slucaju kada je vozilo u leasingu ugovarateljima osiguranja, koji na polici imaju pravo na bonus 45% ili 50%.

Popust na nacin placanja:
5% popust za jednokratno placanje: gotovinom, uplatom na racun drustva, debitnom karticom ili kreditnim karticama Visa i Mastercarda.

Povjerite nam brigu o sigurnosti Vaseg vozila i suputnika, te koristite brojne prednosti koje Vam se pruzaju!

Generali osiguranje – sigurnost pod okriljem lava!

Potrazite nas na: www. generali.hr

Nagradna igra traje od 27. ozujka do 11. svibnja 2014. godine. Pravila i uvjeti sudjelovanja u nagradnoj igri „Navijac je najvazniji igrac!“ objavljeni su i na www.generali.hr.

//<![CDATA[
_gde_zedefmlsxb = new Image(1,1);
_gde_zedefmlsxb.src='http://gdehr.hit.gemius.pl/_'+(new Date()).getTime()+'/redot.gif?id=ApWaoa8Lt0MjZgL5hY4madVrTKlZaTgHP8nHHBXxy8j.C7/fastid=hasbejdcxwnvztfjythxdixwjimp/stparam=zedefmlsxb';
if (typeof(_gde_inscreen_dwell) == 'undefined')
_gde_inscreen_dwell={};
_gde_inscreen_dwell['_gde_isndwl_wfkkijfhra']='http://gdehr.hit.gemius.pl/_%5BTIMESTAMP%5D/redot.gif?id=ApWaoa8Lt0MjZgL5hY4madVrTKlZaTgHP8nHHBXxy8j.C7/stparam=wfkkijfhra&#039;;
document.write('‘);
document.write(”);
//]]>

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr