Pročistite svoju jetru

Da su ayurvedski preparati konačno stigli u hrvatske ljekarne, možemo zahvaliti tvrtki Himalaya koja se desetljećima upravo u indiji bavi uzgojem raznog ljekovitog bilja te ih prema 5000 godina starim recepturama donosi na tržište misleći pritom na trajno korisne učinke za zdravlje i bolju kvalitetu života korisnika.
Ta se dugogodišnja stručnost i tradicija dokazala raznim nagradama među kojima ističemo prošlogodišnju READER’s DIGEST za najpouzdaniju marku. 

Ayurvedski su preparati u potpunosti sigurni za zdravlje, ne sadrže nikakve štetne sastojke, nemaju štetnih nuspojava i mogu se koristiti uz drugu terapiju bez kontraindikacija jer se sastoje isključivo od biljno-mineralnih formula.

Do sada je u našim ljekarnama tvrtka Himalaya predstavila: 

Ayurslim capsule – pomažu kod smanjenja tjelesne težine
Cystone tablet – ublažavaju tegobe mokraćnog sustava
Rumalaya forte tablete i gel za vanjsku primjenu– ublažavaju reumatske tegobe i bolne zglobove
Tentex Royal kapsule– jačaju seksualnu vitalnost muškaraca
Hemolex tablete – ublažavaju tegobe kod pojave hemeroida.

Novost na hrvatskom tržištu je HIT PROIZVOD LIV 52 ili LiverCare.
Riječ je o biljnoj formulaciji koju se smatra svjetskim liderom u zaštiti jetre!

Preporuča se kao pomoć kod: 
-hepatitisa
-oštećenja jetra uzrokovanih konzumiranjem alkohola
-rane ciroze
-gubitka apetita
-zaštite jetre od štetnih lijekova i hrane
-održavanja zdravog nivoa jetrenih enzima
-regeneracije jetre.

Liv 52 olakšava brzu eliminaciju acetaldehida, otrova pri razgradnji alkohola te detoksificira stanice jetre, čuva vašu jetru i pomaže joj pri svakodnevnim funkcijama, a koliko je važna njezina uloga za naše zdravlje ne treba posebno isticati, uzmemo li u obzir da je jetra najveći organ u našem tijelu i da u sat vremena kroz nju prođe litra krvi. 
Ukoliko nam jetra nije zdrava, ostatak organizma može biti ugrožen. Liv 52 od tvrtke Himalaya, jedan je od najpoznatijih biljnih pripravaka u svijetu za pomoć kod zaštite jetre. Liv 52 osim što štiti jetru općenito, poboljšava i regenerira njezine funkcije. Također, odličan je i kao pomoć onima čija je jetra oštećena konzumacijom alkohola, štetne hrane ili težih lijekova. 

Nedavno j Liv 52 proglašen prvim biljnim lijekom u Švicarskoj. Ajurvedska formula testirala se 51 put, ali je usavršena s 52. kombinacijom koju čine ovih 7 biljaka: Kapara (Capparis spinosa) koja unapređuje funkciju jetre , Cikorija (Cichorium intybus) i Tamaris (Tamarix gallica)  koji su dobri za probavu, ali su također i jetreni stimulansi. Sandalovo drvo (Solanum nigrum) štiti jetru od raznih otrova dok Arjuna (Terminalia arjuna) regulira biosintezu kolesterola.

Kasija (Cassia occidentalis) je odlična za detoksikaciju jetre, a Stolisnik (Achillea millefolium) je tu da potakne apetit i smanji infekcije unutarnjih organa. 
Sve u svemu ovo je izvrstan proizvod u kojem je sadržano sve potebno kako bi naša jetra postala i ostala zdrava, a da uz to nema nikakvih štetnih posljedica za naš organizam. 
Detaljne informacije, sastav i popis ljekovitog bilja koje sadrže kapsule Liv 52 možete pronaći na www.himalayahrvatska.com ili u gotovo svim ljekarnama. Potražite u ljekarnama i ostale Himalayine proizvode i na siguran način zaštite svoje zdravlje.
Zaštite svoju jetru od svakodnevnih štetnih tvari koje unosimo u organizam i s Himalayom dosegnite vrh zdravlja!

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr