Postanite stručno obučen i certificiran specijalist za web marketing

Postanite i Vi stručnjak za web marketing.

Web::Edukacija otvara upise u novu generaciju polaznika Web Marketing Akademije!

Postanite i Vi stručnjak za web marketing, usvojite sva potrebna znanja i vještine iz ovog područja marketinga od najboljih predavača u svojoj struci koji će Vas pripremiti za najizazvonije poslove, prenijeti Vam najnovija znanja i najinovativnije trendove iz web marketinga.

Predavači, stručnjaci u svojim područjima djelovanja, nagrađivani titulom TOP5 najboljih predavača na konferencijama Web::Strategija, edukativnim sajmovima Web::INDUSTRIJA te Web::Edukacija, za Vas pripremaju najnovije prezentacije s marketinškog tržišta kojima će Vas usmjeriti u daljnoj karijeri i omogućiti Vam finalno certificiranje, a potom i svečanu dodjelu certifikata.

Predavači pristupaju svakom polazniku individualno, odgovaraju na Vaša pitanja i pomažu kada Vam zapne na Vašim konkretnim primjerima i u pokušaju realizacije naučenog. Pomoć pri učenju savladavanja Vaših prepreka njihova je profesionalnost. Oni su Damir Podhorski, Siniša Gavrilović, Simon Meglič, Krešimir Macan, Krešimir Drvar, Davor Runje, …

Kako, kada i gdje?

Web Marketing Akademija sastoji se od 10 predmeta u ukupnom trajanju od 100 školskih sati. Svaki predmet traje po 10 školskih sati od kojih se prvih 5 šk. sati sastoji od teorijskog dijela, a drugih 5 sati od praktičnog dijela gdje predavači prolaze sa svakim od Vas individualno kroz Vaš primjer. Grupe su male i homogene kako bismo se mogli posvetiti baš Vama, Vašem web poslovanju i Vašim primjerima i bezbrojnim pitanjima.

Predavanja održavamo u VMD poslovnoj zgradi na adresi Vukovarska 269D (zgrada odmah pokraj Green Gold zgrade), ponedjeljkom i utorkom, od 17 do 21h.

U 7. i 8. mjesecu radimo pauzu za ljetne praznike, a s napunjenim baterijama očekujemo Vas početkom 9. mjeseca kada nastavljamo te u 10. mjesecu završavamo i pripremamo Vam svečanu dodjelu certifikata za Vas kao Specijaliste za web marketing!

Na ONLINE PRIJAVAMA možete se odmah upisati u novu generaciju Akademije koja započinje s predavanjima 13. i 14. 5. 2013. Vremena je malo, prijavite se odmah!

Organizacijski sponzori Web Marketing Akademije su: Web::Edukacija, fitness centar Ludilo i vina Degrassi.
Sva pitanja uputite na mail: martina@marketing-odjel.com ili na telefon: 099 514 0 415

Povratak na Net.hr