Placajte racune debitnim i kreditnim karticama putem ePoste

Sve je vise korisnika koji svoje racune zele placati brzo i jednostavno. Upravo njima Hrvatska posta nudi uslugu ePosta. Ova jednostavna, pouzdana i inovativna usluga korisnicima jamci ucinkovitost, tocnost i sigurnost, a to je prepoznalo vec 18 000 korisnika.

ePosta povezuje niz usluga u virtualnom obliku – u elektronicki postanski kovcezic korisnici mogu primati racune, pisma, poruke i promidzbeni materijal, placati racune – prvi put na trzistu platnim karticama – te slati pisma i poruke. Registracija za koristenje servisa korisnicima je potpuno besplatna, kao i primanje dokumenata i pisama, slanje i primanje poruka te prosljedivanje naloga za placanje u internetsko bankarstvo. Ovaj servis korisnicima omogucuje ustedu vremena i planiranje troskova, jednostavno, brzo i pouzdano, a racune mogu platiti karticom bez obzira na to jesu li ih primili ePostom ili na svoju kucnu adresu.

Cak 75% racuna placenih servisom ePosta placeno je kreditnim karticama, sto je jedinstvena usluga samo ovog servisa. ePostom korisnici mogu placati racune debitnim i kreditnim karticama svih banaka (Visa, Maestro, MasterCard i Diners) i to uz naknadu od dvije kune bez obzira na iznos racuna. Osim toga, ovom se uslugom mogu koristiti i primatelji racuna iz Hrvatske u inozemstvu. Primjerice, vlasnicima apartmana ili vikendica u Hrvatskoj, bez obzira na to jesu li drzavljani Hrvatske ili strani drzavljani, ovaj servis moze olaksati redovito zaprimanje i placanje rezijskih troskova.

Ovim potpuno sigurnim servisom izdavatelji racuna mogu brzo, povoljno i sigurno dostavljati racune korisnicima. Takoder, vrlo povoljno i jednostavno, svi ponudaci mogu slati promotivne letke korisnicima izravno u njihov virtualni postanski kovcezic.

Sve informacije o ePosti dostupne su korisnicima u postanskim uredima i kod postara, pozivom na telefonski broj: 072 500 501, na elektronickoj adresi podrska@eposta.hr te na internetskim stranicama www.eposta.hr.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr