Ovo su najbolje zaštitne maske za djecu i odrasle!

Što kaže znanost?
Istraživanja su pokazala da maske učinkovito pomažu smanjiti prijenos respiratornih infekcija. Zaštitna maska može smanjiti širenje respiratorne virusne infekcije za čak 33% i tako usporiti širenje zaraze koronavirusom.

Masku je potrebno nositi u javnim zatvorenim prostorima, kao što su vozila javnog prijevoza, razne institucije, trgovine, uredi i sl., ali i na otvorenom prostoru kada ne postoji mogućnost za držanje distance od drugih osoba.

Kako maske pomažu protiv širenja koronavirusa?
Maske sprječavaju širenje mikroorganizama kada osoba diše, govori i kašlje. Na taj se način smanjuje rizik od prelaska virusa s bolesne osobe na zdrave osobe u okolini. Važno je napomenuti da masku trebaju nositi i zdrave osobe kako bi zaštita bila što učinkovitija.

Osim toga, masku je potrebno nositi bez obzira na simptome, jer mnogi ljudi su zaraženi koronavirusom bez prisutnosti ikakvih simptoma.

Zaštitna maska za djecu

Za učinkovitu zaštitu djece odaberite Salvusept Protect medicinsku zaštitnu masku. Ova nesterilna troslojna maska namijenjena je za svakodnevnu upotrebnu i ugodna je za osjetljivu dječju kožu. Salvusept Protect zaštitne maske za djecu kupite klikom na link.

Zaštitna maska KN95 (FFP2) za višekratnu upotrebu

Zaštitna maska KN95, odnosno FFP2 iznimno je učinkovita u zaštiti od COVID-19 s obzirom na to da zadržava i blokira do 95 posto čestica koje su velike 0.3 mikrometra. Svjetska zdravstvena organizacija je preporučila KN95 kao minimalan standard zaštite. KN95 zaštitnu masku sada možete kupiti ovdje po akcijskoj cijeni od samo 129 kn za 5 kom.

Jednokratne zaštitne maske

Troslojna zaštitna maska namijenjena je za jednokratnu primjenu i usklađene s Europskom direktivom i Europskim standardom. Pakiranje od 50 troslojnih zaštitnih maski za lice potražite na linku.

Povratak na Net.hr