Operacija ociju metodom bez reza mi je bila jedna od najboljih zivotnih odluka

U mom poslu novinarke i tv voditeljice, svaki detalj potrebno je dovesti do savrsenstva jer svaki nedostatak pred kamerom, dodatno se istice. Dugo sam se borila s naocalama, lecama i svim neugodnostima koje nose sa sobom. Kada sam saznala za metodu koja ne ostecuje tkivo roznice a potpuno sigurno i jednom zauvijek rjesava moje, kako privatne tako i profesionalne probleme, odluka je bila laka. Sada, s odmakom od godinu dana, sigurna sam da mi je to bila jedna od najboljih zivotih odluka.

Jelena se odlucila na lasersko skidanje dioptrije a operativna metoda bez reza po metodi prof.Pallikarisa koju kod nas rade samo u poliklinici Knezovic bila je odlucujuca da zdravlje svojih ociju povjeri bas njihovom timu.

Prof.dr.Ioannis Pallikaris je pionir i inovator refraktivne kirurgije koji je izveo prvi LASIK zahvat na svijetu 1989.godine. Tijekom dugogodisnje karijere se posvetio unaprjedenju laserske korekcije vida pronalazeci metodu koja bi pacijentu omogucila najvecu kvalitetu vida i potpunu sigurnost zahvata za oko – Wavefront optimiziranu metodu bez reza, individualno prilagodenu svakom pacijentu. Njegova metoda laserske korekcije vida se dokazala kao najsigurnija u svjetskim ocnim klinikama, Dobila je prednost pred LASIK metodom jer djeluje postedno na tkivo, ostavlja deblju i stabilniju roznicu, koja cijeli bez ikakvog oziljka. Nakon zahvata se ne vidi da je operacija ikad bila ucinjena. Posebna pogodnost ove metode je u ocuvanju suznog filma, sto je bitno svim ljudima koji borave ispred racunala, rekao nam je dr. Igor Knezovic koji je i izveo taj operativni zahvat.

Upravo radi Vase, a i nase sigurnosti, provodimo temeljnu preoperativnu analizu na najsuvremenijim dijagnostickim aparatima, sto omogucuje savrseno precizno i prilagodeno skidanje dioptrije u svakog pojedinog pacijenta.
Sami laserski zahvat izvodimo na najmodernijoj laserskoj platformi Allegretto-Eye Q-Blue line
, dodao je dr.Knezovic.

Cijeli zahvat je bio bezbolan, u lokalnoj anesteziji kapima i za 15 minuta vidjela sam svijet drugim ocima. Nisam imala nikakvih nuspojava, bolova, suhoce ociju, a moj vid je i danas savrsen potpuno isti i stabilan kao i odmah po operaciji. Ne vide se nikakvi tragovi operacije. Kao da sam sa rodena sa takvim vidom”, svjedoci nam Jelena.

Zahvaljujuci vrhunskoj laserskoj tehnologiji i iskustvu stecenom visegodisnjim radom i suradnjom dr.Knezovica i strucnog tima prof. Pallikarisa ovu najsigurniju metodu laserske korekcije vida bez reza je moguce obaviti i u Zagrebu, jedino u poliklinici Knezovic Vision Group.

Dovoljno je prijaviti se telefonom 099 8199049 ili preko web stranice klinike www.knezovic.com.hr i doci na pregled.

Detaljnije o najcescim temama vezanim uz bolesti oka mozete procitati na blogu dr.Knezovica:
http://knezovic.com.hr/blog/

Laserska korekcija vida, operacija sive mrene, staracka dalekovidnost, astigmatizam, keratokonus, a i o svemu ostalom vezanom uz vas vid mozete pitati direktno dr. Knezovica na:
http://knezovic.com.hr/pitaj-doktora/

Povratak na Net.hr