NOVO U WEBSHOPU: Ovo je najbolja stvar za jačanje imuniteta kod djece i odraslih!

Imunološki sustav ima važnu ulogu kada naše tijelo napadnu mikroorganizmi koji mogu uzrokovati razne bolesti, od kojih neke mogu biti opasne po život. Imunitet brani organizam od patogena kao što su virusi, bakterije i gljivice.

Iako je rad imunološkog sustava uglavnom neprimjetan, vrlo brzo primijetimo kada on zakaže jer tada dolazi do pojave simptoma kao što je temperatura.

Pravilna funkcija imunološkog sustava je uvijek važna, a pogotovo u vrijeme sezonskih bolesti i pandemije. Glavni korak u prevenciji raznih infekcija je upravo jačanje imunološkog sustava.

Kako ojačati imunitet?
Pravilna i raznovrsna prehrana

Dolaskom hladnijih dana većina ljudi poseže za masnijom hranom koja često nema dovoljno nutritivnih vrijednosti. Bez obzira na godišnje doba, pokušajte se hraniti što zdravije i raznovrsnije kako biste svom organizmu osigurali tvari koje su mu potrebne za normalno funkcioniranje.

Fizička aktivnost

Iako fizička aktivnost općenito doprinosi zdravlju cijelog organizma, ona je jedna od ključnih stavki za jačanje imuniteta. Redovito vježbanje potiče normalnu cirkulaciju zbog čega stanice imunološkog sustava učinkovitije obavljaju svoju funkciju.

Pročitajte koje su 4 tajne jakog imuniteta.

Izbjegavanje stresa

Stres na naš organizam utječe tako da se smanjuje sposobnost obrane od vanjskih utjecaja čime postajemo osjetljiviji na patogene koji uzrokuju bolesti. Pronađite svoj ritual opuštanja, to može biti druženje s obitelji, čitanje knjige, slušanje glazbe ili bilo koja druga aktivnost koju volite i izbacite stres iz svog života.

Dodatak prehrani za jačanje imuniteta

Unatoč zdravom načinu života, imunitetu je često potrebna dodatna pomoć u obliku dodataka prehrani koji sadrže sve potrebne vitamine i minerale, kao što su Immun44® dodaci prehrani.

Immun44® sadrži fitoekstrakte i mikronutrijente za koje je poznato da blokiraju viruse, doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava i neutraliziraju slobodne radikale koji opterećuju organizam, čime osigurava optimalnu i cjelovitu zaštitu. Možete ga koristiti preventivno ili u akutnoj fazi bolesti.

Immun 44® dostupan je u dva oblika – sirup i kapsule. Zbog svoje formulacije i ugodnog okusa, Immun 44® sirup se preporučuje djeci, dok se odraslima preporučuju Immun 44® kapsule.

Immun44® dodaci prehrani sadrže:

  • 44 bioaktivne tvari (vitamini, minerali i elementi u tragovima) koje svojim djelovanjem ‘’pune baterije’’ odnosno jačaju imunološki sustav
  • biljni ekstrakt Cistus-Plantovir® iz biljke sivi dlakavi bušin koji fizički veže bakterije i viruse čime sprječava njihov ulazak u organizam i razmnožavanje
  • antioksidanse koji štite tijelo tako što neutraliziraju radikale koji opterećuju imunitet i tako ublažavaju upalne procese.

Klikni i naruči Immun 44® sirup.

Klikni i naruči Immun 44® kapsule.

Immun 44® dodatke prehrani od sada možete naručiti na net.hr webshopu! Immun 44® sirup za djecu kupite na linku, a  Immun 44® kapsule za odrasle pronađite klikom na poveznicu.

 

Povratak na Net.hr