Otkriven lijek protiv dosade!

Korisnici u svakom trenutku imaju pregled nad kulturnim, glazbenim i ostalim zanimljivim događanjima u cijeloj Hrvatskoj, a uskoro i u cijeloj regiji.

Zagrebačka tvrtka Buka pripremila je savršeni proizvod – web portal Sonar.hr koji će pratiti sva događanja vezana uz široki pojam kulturne scene na području Hrvatske, a uskoro i cijele regije. Njegove prednosti su kvaliteta sadržaja, jednostavan i inovativan dizajn i implementacija elemenata Facebook društvene mreže te VIP kutak kao važan dio portala. Ipak je najvažnije što će želje i potrebe svojih korisnika staviti u prvi plan. I to na individualiziran način, tako da će svaki korisnik pri registraciji na portal Sonar.hr odabrati koji ga sadržaj zanima i na taj način zapravo prilagoditi portal svojim potrebama, i kasnije uvijek vidjeti samo njih a u VIP kutku čekaju ga posebne pogodnosti krojene po mjeri.

Dodatna prednost portala Sonar.hr bit će i njegova mobilna aplikacija za iOS i Android mobilne platforme. Budući da su tzv. pametni telefoni sve zastupljeniji na našem tržištu (smartphone posjeduje svaki šesti korisnik), a raste i broj korisnika tableta, postojanje mobilne aplikacije itekako je važno kako bi sadržaj portala Sonar.hr doista mogao doprijeti do svih zainteresiranih.

Promocija multimedijalnim festivalom

Sonar.hr na tržište ulazi u velikom stilu, organizacijom Sonar.hr multimedijalnog festivala koji će posjetiteljima pružiti nezaboravan provod, a svim korisnicima portala pokazati da napokon imaju virtualno mjesto prema svojim željama i potrebama. Baš kao i portal, i festival se sastoji od četiri ključna segmenta koji zajedno čine peti – sam festival. Zato na svojim kalendarima valja označiti 22. ožujak, kada se na Zagrebačkom velesajmu (paviljon 11d) u 21 sat otvaraju vrata Sonar.hr multimedijalnog festivala. Za ulaz na Sonar.hr multimedijalni festival dovoljno je poslati svoje podatke (ime i prezime) na aktivirajse@sonar.hr, a za one koji to ne učine prije festivala, bit će osigurano mjesto za registraciju na samom ulazu u paviljon.

Koncert počinje točno u 21 sat, a tijekom večeri redat će se izvođači koji stilom, izričajem i glazbenim pravcima odgovaraju znalcima i pravim „šmekerima“. Ukratko, Jinx i ABOP i Spremište, čija vrhunska produkcija i kvaliteta izvedbe zadovoljava i najizbirljivije.

Subotnje večer 23. ožujka rezervirana je za Sonar.hr clubbing i logičan je nastavak prve koncertne večeri, s tim da će vrhunska audio produkcija biti proširena vrsnim vizualnim doživljajem. Odabrani su izvođači koji slijede trendove svjetske elektronske scene i koji su postavili zavidne standarde na domaćoj sceni. Dakle, nastupit će DJ Mosca (UK) uz CFSN DJs koji će ovom prigodom proslaviti svoju 11. obljetnicu.

No subotnja noć nije samo u znaku elektronske glazbe na Velesajmu, nego se širi mnogo dalje, kroz promocije Sonar.hr nightlife segmenta u nekoliko zagrebačkih klubova. A posljednji dan (24. ožujka) festivala posvećen je kulturi, prvenstveno stoga što je integracija multimedijske i urbane kultura jedan od najvažnijih ciljeva portala Sonar.hr. Time se kultura postavlja na mjesto koje joj pripada i zadovoljavaju se želje posjetitelja razlitičih kulturnih sklonosti. Zato na Sonar.hr kultura ne propustite Studio smijeha (stand up comedy and unplugged performance) od 15 i Studio smijeha društvene igre.

Najnovije vijesti prati na našoj facebook stranici www.facebook.com/sonar.hr

Povratak na Net.hr