Novi katalog daleka putovanja

Na dan kad se najavljene prve ovosezonske pahulje snijega (19.11.2013.), Kompas.hr je u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade održao „svjetsku premijeru“ novog kataloga
‘Daleka putovanja’. U njemu su osvanule najljepše svjetske destinacije – ne samo smaragdno more i bijele pješčane plaže, nego i ponuda grupnih putovanja u daleke kutke svijeta, gradske ture po gradovima koje ste oduvijek željeli posjetiti i najudaljenija egzotična otočja. Sve na jednom mjestu u raskošnom katalogu na gotovo 200 stranica čiju besplatnu dostavu na kućnu adresu (u Hrvatskoj) možete naručiti ovdje….

Premijera nove brošure okupila je predstavnike vodećih hrvatskih putničkih agencija, kompasove poslovne partnere kao i vjerne goste ove agencije koja više od 20 godina predstavlja jedan od vodećih brendova na tržištu. Svi su gosti „ovjenčani“ havajskim cvjetnim vjenčićima pa je dašak egzotike u Smaragdnoj dvorani bio doslovce „na svakom koraku“.

U zanimljivoj prezentaciji predstavljene su sve atraktivne svjetske lokacije – počevši od najprodavanijih (Kuba i Tajland) do najpoželjnijih gradova (New York i Dubai), najljepših plaža (Barbados i Dominikansku Republiku),… Posebna pažnja posvećena je Maldivima – tropskom otočju kojem prijeti nestajanje uslijed porasta razine oceana zbog klimatskih promjena.

Za glazbenu senzaciju večeri pobrinuli su se službeno nenajavljeni „Los Caballerosi“ koji su svojim nenadanim i bučnim ulaskom u dvoranu prisutnu publiku na trenutak ostavili „bez daha“. Meksiko je naime proglašen destinacijom koja ima doslovce “sve“ što jedno egzotično odredište može ponuditi – od fantastične hrane, raznolikosti pića, do odličnih hotela, bogate povijesti, primamljive glazbe – čak i piramida !

Iako su domaći putnici prilično osjetljivi na cijene aranžmana, Kompas.hr je i tu ispao “faca“ omogućujući plaćanje i do 12 mjesečnih obroka (beskamatno!). Dakle, osim u listanju fantastične kompasove brošure 7 „ploveći u snovima“ u naizgled nedostižne destinacije, razmislite ipak o nekom dalekom putovanju prije nego li se dio njih pretvore u novu potonulu Atlantidu! Veliki dio aranžmana moguće je rezervirati online na www.kompas.hr, kao i na više od 300 prodajnih mjesta ne samo u Hrvatskoj nego i u regiji! Ovim raskošnim katalogom Kompas.hr definitivno je zasjeo na sam vrh domaće agencijske ponude, stavivši se tako uz bok ponajboljih europskih organizatora putovanja.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr