Nove Timberland kolekcije za jesen/ zimu

Predstavljamo mušku kolekciju jesen/zima 2013 inspiriranu prošlošću, napravljenom za današnjicu.

Što je prije 40 godina počelo s žutom čizmom do danas se pretvorilo u linije moderne, lijepe obuće.

Ove jeseni/zime Timberland Earthkeepers kolekcija predstavlja dosad eko najosvješteniju liniju čizama i cipela. Ovosezonski dizajn je napravljen za današnji stil života, gdje se traže kombinacija vrhunskog dizajna, kvalitete i obuće spremne za sve vremenske prilike.

Ove sezone je Timbelrand pripremio i Earthkeepers Heritage kolekciju napravljenu da traje sezonama. Ova kolekcija predstavlja novu generaciju autentične obuće i odjeće inspirirane našom prošlošću i napravljene za današnje trendsetere. Premium eko-osvješteni materijali. Koža iz najekološkijih štavionica kože, 70% organskog pamuka, 40% recikliranog najlona sastavni su dio odabranih modela iz ove kolekcije.

Zaljubite se u modernu, naslijeđem inspiriranu, žensku Timberland kolekciju

Timberland sa svojom obućom omogućava ženama nošenje moderne obuće i da se cijeli dan osjećaju super gdje god da ih dnevni ritam odvede.

S naslijeđem premium proizvodnje čizama, Timberland razumije da čak i najmanji detalji čine veliku razliku kad dolazimo do upotrebljivosti, trajnosti i stila. Stoga su i najsitniji detalji uzeti u obzir kod stvaranje ovosezonske kolekcije – prekrasna, vrhunska koža, ručno šivanje su među mnogim razlozima zašto će Timberland Earthkeepers ženska kolekcija ove sezone sigurno privuči moderne, eko-osviještene žene.

Timberland store

Zagreb, Arena Centar, tel. 01/555 65 45
Zagreb, TC Cvjetni, tel. 01/483 33 50
Zagreb, City Center One West , Jankomir 33, tel. 01/5496 106
Split, PTC Joker, Put Brodarice 6, tel. 021/396 842
Zadar, TC Relja, 023/300 087

Timberland footwear store

Zagreb, Masarykova 26, tel. 01/4830 064

Timberland obuća raspoloživa je i u Shooster lancu trgovina obućom.
www.shooster.hr

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr