Nova usluga u Centru za korisnike

Izdavanje naljepnica za parkiranje osoba s invaliditetom, kupnja povlaštenih parkirališnih karata te blagajnički poslovi dio su usluga podružnice Zagrebparking koje se od sada mogu obaviti i u Centru za korisnike Zagrebačkog holdinga, Ulica grada Vukovara 41.

Prema riječima Daria Matečića, direktora Službe za marketing i prodaju, nastavak je to razvoja i nadogradnje poslovnih procesa Centra za korisnike, koji imaju za cilj omogućiti korisnicima usluga da na jednom mjestu obave što više poslova iz područja rada Zagrebačkog holdinga. Uz plaćanje komunalnih računa bez naknade za usluge platnog prometa, u Centru se mogu obaviti i poslovi iz područja rada GSKG-a, Vodoopskrbe i odvodnje, Čistoće,  Gradske plinare Zagreb i ZET-a te dobiti informacije o stanovima u Novom Jelkovcu. U travnju je uvedena mogućnost plaćanja godišnje grobne naknade, a od lipnja u Centru se mogu obaviti i poslovi iz područja rada podružnice Zagrebparking.
U sklopu proširenja usluga, za građane je u prostoru Centra otvorena blagajna na kojoj se može podmiriti trošak dnevne parkirališne karte te kupiti povlaštena parkirališna karta – mjesečna ili višemjesečna, do maksimalnog roka važenja 12 mjeseci. No kako ističe Matečić, nakon isteka roka važenja postojeće povlaštene parkirališne karta, nova karta za sada se može kupiti isključivo na blagajni Podružnice Zagrebparking, Šubićeva 40/III, za što valja priložiti pripadajuću dokumentaciju.

U Ulici grada Vukovara građani također mogu dobiti informacije o dnevnim i povlaštenim parkirališnim kartama te uputiti reklamacije. Pisane prigovore korisnici i dalje mogu uputiti poštom na adresu podružnice Zagrebparking, Šubićeva 40/III, putem e-maila info@zagrebparking.hr ili faksa 01/4501-707.

Pristup Centru za korisnike u potpunosti je prilagođen osobama s invaliditetom, što Centar čini dostupnim svim korisnicima usluga Zagrebačkog holdinga.

Očekujemo kako će omogućavanje obavljanja usluga vezanih uz aktivnosti podružnice Zagrebparking na dodatnoj lokaciji, doprinijeti zadovoljstvu građana grada Zagreba i korisnika usluga Zagrebačkog holdinga.

Podsjećamo da se uz nove usluge podružnice Zagrebparking, u Centru za korisnike Zagrebačkog holdinga, na jednom mjestu mogu:

– platiti bez naknade za usluge platnog prometa sljedeći računi: jedinstvena uplatnica, komunalna naknada, naknada za uređenje voda, naknada za utrošak vode, naknada za utrošak plina, naknada za odvoz komunalnog otpada, pričuva te godišnja grobna naknada,

– predati zahtjevi za izradu pretplatničkih karata za javni gradski prijevoz, kupiti pretplatnički kuponi za sve vrste karata te kupiti sve vrste karata ZET-a,

– predati dokumenti za promjenu matičnih podataka,

– predati zahtjeve i reklamacije,

– dobiti informacije o upravljanju i održavanju zgrada,

– dobiti informacije o ponudi stanova i poslovnih prostora u naselju Novi Jelkovec,

– predati zahtjevi za izdavanje raznih potvrda,
te obaviti još mnogi poslovi vezani za usluge iz domene rada ZGH grupe.

Radno vrijeme Centra za korisnike je ponedjeljkom i srijedom od 7,30-18,30 sati te utorkom, četvrtkom i petkom od 8,00-16,00 sati.

Povratak na Net.hr