Nika dizajn –najpovoljniji namještaj po Vašoj mjeri

Preuređujete kuhinju, kupaonicu, spavaću sobu,….uređujete novi dom ili samo želite osvježiti Vaš životni prostor, a nemate živaca ni vremena provesti sate i sate u potrazi za odgovarajučim namještajem, dekorima ali i idejama!?

NIKA DIZAJN IMA RJEŠENJE ZA VAS!!!

Svaki komad namještaja unikat je kojeg izrađujemo upravo za Vas. Koristimo najnovije tehnologije u izradi i opremanju Vašeg prostora, slušajući Vaše želje uz našu stručnost, izrađujemo idejna i idealna rješenja kako bi svaki kutak Vašeg prostora bio funkcionalan.

Uz kuhinje modernog dizajna i visoke kvalitete, izrađujemo dječje i spavaće sobe, a na sve to i preko

900 vrsta printeva na iveral ili stako, no naša ponuda tu ne prestaje. Možemo Vam ponuditi i ugradbene ormare, klizna vrata i klizne stijene, iskoristive podne konstrukcije koje su idealna rješenja za veoma visoke stanove, opremamo apartmane i izrađujemo namještaj za poslovne prostore.

U ponudi imamo i velik broj visokokvalitetnih zidnih tapeta i dekora, kojima, uz naše stručne savjete, možete u potpunosti zaokružiti cijelu priču uređenja Vašeg doma i učiniti ga jedinstvenim, kako dizajnom tako i kvalitetom.

Za sve informacije i dogovore obratite nam se s povjerenjem i posjetite nas u novootvorenom izložbenom salonu ˝NIKA DIZAJN˝ u Nemčićevoj 8 u Zagrebu (Kvaternikov trg, ulica južnog ulaza u Namu)

Za posjet vam je dovoljno ponijeti mjere Vašeg prostora, a za sve ostalo pobrinuti će se ˝NIKA DIZAJN˝.
Veselimo se Vašem dolasku!

Neke od naših proizvoda možete pogledati na našoj web stranici:
www.nika-dizajn.com ili na facebooku pod NIKA DIZAJN ili NIKA DIZAJN HR,
a za bilo koje pitanje nam se uvijek možete obratiti ili preko e-maila: info@nika-dizajn.com
ili na tel/fax : 01/230-3351

Povratak na Net.hr