Najpovoljniji vikend bijeg za dvoje u Crikvenici za 399kn!

Svega tridesetak kilometara od Rijeke, u srcu Kvarnerskog zaljeva, dovoljno blizu da nas put tamo ponekad i neplanirano odvede, smjestila se svima nam draga Crikvenica. Već dugo mnogima je prvi izbor za odmor od obveza i gradske gužve, čak i onda kada ne možemo odvojiti vrijeme za neko duže putovanje, a tako bismo se rado bućnuli, upili malo mediteranskog raja, popili dugu bezbrižnu kavicu ili samo prošetali morskom rivom.

Mediteranska klima, uređene plaže, vrhunski hotelski smještaj, više nego razumna i povoljna cijena i nedostatak izlika za ne posjetiti je, Crikvenicu čine omiljenom destinacijom mnogih turista, kako stranih tako i domaćih, koji se, jednom kad je posjete, imaju naviku vraćati kad god prilike dozvole.

Ljubitelji tradicije imat će prilike upoznati razne zanimljive pučke običaje, a prave gurmane među Vama oduševit će čuveni primorski specijaliteti pa ćete tako i za doručak i večeru birati između čak tri ponuđena menija.

Ovisno o broju noćenja koji odaberete mijenja se i cijena pa će Vas tako jedno noćenje s polupansionom za dvoje u Hotelu Mediteran***putem portala Ponuda dana koštati 399,00kn, a dva noćenja s polupansionom 799,00kn. Možete iskoristiti više ponuda na svoje ime i,uz provjeru raspoloživosti termina prije same kupovine, produžiti boravak. Također birate i želite li cijeli iznos uplatiti putem portala ili ćete manji dio iznosa platiti putem portala, a preostali iznos prilikom korištenja, u hotelu.

Hotel Mediteran*** nalazi se uz samo more pa ćete sa svoje terase imati predivan pogled na lijepo uređenu šljunčanu plažu, a svega petsto metara dijeli vas od samog centra grada, mnoštva kafića, restorana i sadržaja za one koji se osim odmoriti ipak odluče i malo umoriti. U hotelu se nudi mogućnost korištenja raznog sadržaja, naravno uz nadoplatu, pa tako možete uživati u bazenima, masažama, saunama a moguće je i unajmiti suncobran ili ležaljku za ugodnije sunčanje.

Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati.

Uz jamstvo i kontrolu kvalitete i garanciju sigurne kupovine pridružite se Ponuda dana timu od 160.000 korisnika koji se iz dana u dan vraćaju portalu kojem vjeruju.

Povratak na Net.hr