Najpovoljniji odmor na Jadranu i najputovanja!

LJETO S POPUSTOM

Nakon obilja kišnih dana s 15.6. prognostičari najavljuju toplinski val od 30 C koji će zahvatiti cijelu Hrvatsku te predah od vrućina možete potražiti u najnovijoj Kompasovoj ponudi – LJETO S POPUSTOM (PDF-2. izdanje) !

Iz ponude izdvajamo Biogradu n/M, hotel Bolero 3*, 7 polupansiona od 1.785 kn ili u ljetovanje u Crikvenici već od 1.036 kn za 7 polupansiona!

Za one kojima je Dalmacija u “srcu” iskoristite akciju 1+1 gratis u hotelu Adriatiq Hvar 3* na Jelsi gdje za 2.070 kn borave 2 OSOBE tjedan dana ili na otoku Korčula rezervirajte ljetovanje za samo 1.190 kn po osobi za 7 polupansiona!
 

Ljubitelji otoka, domaće “spize” i dobroga vina odmor potražite na Malom Lošinju u hotelu Bellevue 3* za 2.775 kn ili na otoku Rabu u hotelu International 3* za 1.675 kn za 7 polupansiona. 
 
Za obitelji s malom djecom Kompasova preporuka je all inclusive varijanta koju nudi TN Sagitta 3* u Omišu za 2.590 kn za 7 noći, a djeca do 7 godina borave besplatno!

 
Za praznike 22.6. i 25.6. iskoristite mogućnost produženog vikenda koji Hrvati toliko vole, te “skoknite” do Kvarnera u Lovran za 520 kn za 2 polupansiona u htl Park 4* ili u Istru za 735 kn za 3 polupansiona! Za onu “većinu” koji moraju raditi za praznike predlažemo da se rashlade u Termama Čatež već od 675 kn za 2 noći!
 
Ne zaboravite na našu “akciju” vikendom “ONLINEVIKEND” – za rezervacije i uplate tokom vikenda ostvarujete DODATNIH 10% POPUSTA na već snižene cijene ljetovanja! Samo u Kompasu, samo za Vas!

Krenite s nama 15.8. na nezaboravno 10-dnevno putovanje u Kinu po cijeni 8.590 kn + 3.390 kn zrakoplovne pristojbe. Prošećite Tiananmenom, najvećim trgom na svijetu, uronite u misteriju Zabranjenog grada, uživajte u čarima veličanstvenog Kineskog zida, uvjerite se u bezvremensku ljepotu ratnika od terakote u Xi’anu i istražite Shanghai, fascinantni grad budućnosti. Razvijajte svoje pregovaračke vještine na tržnici svile, isprobajte vožnju rikšama, a kada ogladnite, tu je pekinška patka – specijalitet bez čijeg okusa turisti ne napuštaju Kinu.

Počastite sebe i svoju obitelj nezaboravnim 7-dnevnim odmorom u Dubaiju s polaskom iz Beograda za samo 11.990 kn za cijelu obitelj. Uživajte sa svojom obitelji u toplom tirkiznom moru i prekrasnim pješčanim plažama, plivajte s delfinima u Aquaventure parku fascinantnog hotela Atlantis. Isprobajte uzbudljivu vožnu pustinjskim dinama i nezaboravno jahanje na devama. Ako se ipak malo zaželite zime, okušajte se u skijanju na pravom snijegu u zatvorenom skijalištu u sklopu shopping centra Mall of Emirates. Uživajte u panorami grada s vidikovca najviše zgrade na svijetu, Burj Khalife. Kupujte u nekim od najvećih i najluksuznijih shopping centara na svijetu i okušajte se u cjenkanju na tradicionalnim tržnicama zlata i začina. Idealan obiteljski odmor u Dubaiju čeka na Vas!

KOMPASOVI ONLINE VIKENDI

Gotovo svakog vikenda za kupnju aranžmana iz naše ponude odobravamo fantastične popuste.
Od 15.6. u 13.00 sati do 17.6. u 8.00 sati uživajte u online popustima za putovanja, tečajeve stranih jezika u inozemstvu i ljetovanja na Jadranu!
Ovo je idealna prilika da ostvarite DODATNIH 10% POPUSTA na bilo koji aranžman za Jadran ili brojne popuste na putovanja pa je nemojte propustiti!

Povratak na Net.hr