Najkvalitetnije električno podno grijanje

Brojne su prednosti električnog podnog grijanja nad klasičnim sustavima grijanja.

Prodaja kablova za električno podno grijanje (direktno i akumulacijsko), zaštita od zamrzavanja (oluci, vanjske površine i cjevovodi), kao i dodatne opreme finske renomirane tvornice ENSTO (Ensto rasvjeta – rasvjetni sustav sa senzorom pokreta, EnstoNet instalacijski sustavi). Izuzetna kvaliteta proizvoda, ISO standard, europski certifikati , 10 godina garancije, koeficijent kvarova oko nule.

Brojne su prednosti električnog podnog grijanja nad klasičnim sustavima grijanja! Evo nekih od njih:

Troškovi instalacije iznose polovicu od troškova instalacije klasičnog centralnog grijanja. Početno ulaganje je malo, potrebe za servisom nema.
Sustav akumulacijskog ili djelomično akumulacijskog podnog grijanja donosi dodatnu mogućnost uštede električne energije iskorištavanjem niskotarifne struje.

Instalacija podnog grijanja je jednostavna i brza. Jedan električar u jednom danu može instalirati 50-60 m 2!
Podno grijanje je izuzetno komforno zbog ravnomjerne raspodjele topline kroz veliku površinu čija temperatura treba biti za samo nekoliko stupnjeva viša od temperature prostorije. Tako se eliminiraju jake zračne struje u prostorijama, što podno grijanje čini izuzetno pogodnim i za ljude koji pate od alergija. Podno grijanje vas čuva i od vlage i opasnosti po zdravlje koju ona donosi.
Podno grijanje se može instalirati pod gotovo bilo koji završni sloj; keramičke pločice, drveni podovi uključujući parket, tepisi od zida do zida, plastične obloge itd. Završna podna konstrukcija zahtijeva određeni tip kabla.

Podno grijanje je i ušteda prostora; grijaće tijelo je skriveno, nema kotlovnica, dimnjaka, spremišta za drva ili lož ulje, radijatora niti vrućih površina.

Direktno podno grijanje

Akumulacijsko podno grijanje

Zaštita od zamrzavanja

Tash kablovi za grijanje
Otporni kablovi iz tash serije uglavnom se koriste za zaštitu od zamrzavanja vanjskih površina. Koristimo ih također za zaštitu cijevi i kao podno grijanje u industrijskim pogonima. Ovi kablovi se moraju zaštititi od mehaničkih oštećenja. U našoj ponudi imamo jednostruke i dvostruke provodne kablove. Kabel se moše ugraditi u pijesak, beton, asfalt, vodu, ili u razne cjevovode.

Neke najčešće primjene Tash kablova su:
– razne vrste prolaza i malih prostora

– stepenice i uzlazi za invalide

– uzlazi za vozila, dokovi za ukrcaj, aerodromska parkirališta

– prolazi i pješački prijelazi

– krovišta izlošena sniježnim nanosima.

Optiheat – grijaći kablovi
Samoregulirajući kablovi za grijanje najčešće se koriste za zaštitu od zamrzavanja odvodnih i dovodnih cijevi pitke vode, odvoda krovne vode i oborinskog sustava.
Također ih mošemo koristiti za zaštitu od zamrzavanja stubišta i kao podno grijanje malih prostora. Izlazna snaga samoregulirajućih kablova se stalno prilagođava promjeni klimatskih uvjeta. Budući kabel nastoji odršavati konstantnu temperaturu vodiča, snaga će se prilagođavati promjenama tako što će se u slučaju povećane potrebe povećati i izlazna snaga. Kabel ne troši snagu ravnomjerno po čitavoj svojoj duljini, nego se svaki dio regulira prema okolini u kojoj se nalazi.

Za više informacija molimo provjerite naše WEB sjedište ili nas kontaktirajte direktno telefonom;

098/ 98 38 148
http://www.skandia.hr/

Skandia d.o.o.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr