Najbolji proizvodi koji vašem djetetu trebaju za uspješnu školsku godinu

Iako je školska godina već počela i vjerojatno ste obavili kupovinu torbe, bilježnica i ostalog pribora za školu, sigurno postoje neke stvari o kojima niste razmišljali, a koje su potrebne vašem mališanu za što lakše ispunjavanje školskih obaveza i zaštitu njihova zdravlja.
Pronašli smo najbolje proizvode koji potrebni vašem djetetu tijekom cijele školske godine zahvaljujući kojima će školsku godinu završiti uspješno i bez muke.

Stolica klečalica

Kako bi vašim mališanima učenje i vrijeme provedeno za radnim stolom bilo što uspješnije, potrebna im je stolica koja će savršeno odgovarati njihovim potrebama, kao što je stolica klečalica.

Zahvaljujući posebnom dizajnu, stolica klečalica omogućava pravilno sjedenje čime rješava probleme pogrbljenosti i manjka koncentracije za vrijeme učenja. Težina prilikom sjedenja je raspoređena na 3 točke (stražnjica, potkoljenice i stopala), umjesto na 2 kao što je to slučaj prilikom sjedenja na klasičnoj stolici.

Knjige za brzo učenje stranog jezika

Želite li da vaš školarac (ili vi) brzo nauči engleski ili njemački, odaberite knjige koje će mu u tome pomoći. Lernelingu je knjiga za lakše usvajanje njemačkog jezika, dok je Pingulingo namijenjen učenju engleskog jezika na jednostavan i zanimljiv način.

Lernelingu i Pingulingo knjige sadrže posebno osmišljene lekcije koje olakšavaju brzo svladavanje engleskog i njemačkog jezika. Svaka lekcija uključuje kombinaciju novih riječi kao i primjer korištenja istih u rečenici.

Uz Lernelingu i Pingulingo vaš mališan može učiti kad god i gdje kod želi, savladat će jezik bez poteškoća i uvijek imati motivaciju za učenje.

Dječja zaštitna maska

Zaštitna maska postala je dio obaveznog školskog pribora, jednako kao knjige i olovke. Salvusept Protect medicinska nesterilna troslojna zaštitna maska namijenjena je djeci za svakodnevnu, sukladno epidemiološkim mjerama.

Zahvaljujući visokovrijednim materijalima od koje je izrađena, osigurava udobnost pri nošenju, dok je njezin unutrašnji sloj ugodan za osjetljivu dječju kožu. Osim toga, ne sadrži lateks, staklena vlakna i druge alergene, a proizvedena je u skladu s EN 14683: 2019 standardom.

Beta glukan za jačanje imuniteta kod djece

Školsko doba vrijeme je pandemija brojnih sezonskih bolesti, stoga kako bi vaše dijete bilo sigurno i zaštićeno potreban mu je jak imunitet. Za jačanje imuniteta vašeg djeteta odaberite proizvod koji sadrži beta glukan kao što je Beta GLucan & C3 Complex Premium, tekući dodatak prehrani koji sadrži visokopročišćeni (80%) aktivni Beta-(1,3/1,6)-D-glukan te klinički najispitivaniji kurkumin na tržištu – Curcumin C3 Complex.

Dodatno je obogaćen s 8 vitamina B skupine, vitaminom C, vitaminom E i cinkom za normalnu funkciju imunološkog sustava.

Povratak na Net.hr