Kupci žele namještaj po svom ukusu

Kupnja novog namještaja može se okarakterizirati kao dugoročna investicija. Namještaj ćemo koristiti duži niz godina, pa pri kupnji ni jednu sitnicu ne smijemo prepustiti slučaju. Svaki životni prostor je drugačiji. Razlikuje se u kvadraturi, boji zidova, parketa, laminata, pločica, intenzitetu prirodnog i umjetnog osvjetljenja i velikom broju drugih stavki. Stoga nije neobično da svaki kupac ima svoje potrebe i zahtjeve kod kupnje namještaja, a kad se sve gorenavedene stavke uzmu u obzir, kupcu ostaje premalo elana da bi obilazio brojne trgovine u potrazi za idealnim komadom namještaja.

Tvrkta Kenda Namještaj iz Zaprešića za to ima odgovor. Kupcu nije dovoljno ponuditi samo izložbene eksponate u prodajnom salonu, već posebno za svakog kupca izraditi namještaj po ukusu. Kenda Namještaj takav asortiman naziva komponibilnim programima. Bez obzira ako kupac kupuje novu kuhinju, namještaj za blagavaonicu ili dnevni boravak, ili pak oplemenjuje svoju spavaću sobu, Kenda Namještaj će kupcima ponuditi programe koje će sastavljati zajedno sa stručnim osobljem salona.

Tako će kod izbora dnevnog boravka i spavaće sobe birati izvedbu boje, broj i vrstu elemenata između različitih veličina komoda, dvokrilnih, trokrilnih ormara, veličine ležaja i drugih elemenata poput primjerice krevetića za prinovu ako se radi o novom članu obitelji koje treba svoj kutak za miran san u vlastitom životnom prostoru. Kod garnitura je izbor još veći, s odabirom tkanine, prirodne ili umjetne kože za tapeciranje sistema garnitura, te veličina i broj elemenata. Garniturama je moguće odabrati i brojne funkcije, poput ležaja, relax funkcija, kutije za posteljinu ili kontrastnog štepa. Kod stolova i stolica, kupci će birati vrstu i boju drveta između brojnih modela različitih dimenzija s mogućnosti razvlačenja, te boju i vrstu tkanine, prirodne i umjetne kože u kojima će biti tapecirane nove stolice.

Prošlo je vrijeme kad će drugi za vas krojiti životni prostor. Kao kupci, najbolje znate što želite i ako je potrebno opremati cijeli stan novim namještajem, želite to učiniti na samo jednom mjestu, a Kenda Namještaj nudi najbogatiji izbor s pristupačnim cijenama, te učestalim popustima i akcijama.
www.kenda.hr

Povratak na Net.hr