Konacno: prvi pravi poslovni flat!

Narucite MAX2 Premium paket za neogranicene razgovore i internet uz uvijek isti iznos racuna

Razgovaram neograniceno sa svim mrezama u HrvatskojFiksni telefon, fiksni internet i fiksni iznos mjesecnog racuna? Mnogi ce mali i srednji poduzetnici odgovoriti ‘da’, zeljno cekajuci upravo to: priliku da u svom radu koriste fiksni telefon i brzi fiksni internet koliko god zele, ne brinuci o troskovima. Jer u vremenima kada svi moramo paziti na svaku kunu, unaprijed ograniciti svoje troskove, a bez ogranicenja u poslovanju, apsolutni je must. Odgovarajuci na potrebe trzista, HT je osmislio Poslovni MAX2 Premium paket koji vec ima svoje zadovoljne korisnike.

Koristim internet neograniceno po brzini do 10 Mbit/s“Nasa tvrtka bavi se trgovinom na malo. U nasem poslovanju vrlo nam je vazno pravovremeno odgovarati na upite nasih kupaca, koji uglavnom stizu putem fiksne ili mobilne
linije, ili pak putem maila. Za to nam treba fiksna linija i internet, uz troskove koje mozemo predvidjeti, bez iznenadenja na racunu. Uz novu ponudu Poslovnog MAX2 paketa osigurali smo neogranicene pozive prema fiksnoj i mobilnoj mrezi, tako da bez brige mozemo komunicirati s nasim kupcima. Internet nam je brzi, pa bez obzira koliko zaposlenika i uredaja trenutacno koristimo na ADSL-u, svi mogu raditi brzo i sigurno i nesmetano obavljati svoj posao.”
Marin Maric, Maric Prom d.o.o.

neogranicene razgovore prema fiksnim i mobilnim mrezama u Hrvatskoj
neograniceni internet uz brzinu 10 Mbit/s
100 minuta razgovora prema medunarodnim mrezama

Surfam za samo 9 kn na novom tabletu uz Mobile Net S mini tarifuUbrzajte poslovanje uz brzi internet i poslovne razgovore sa svima unutar Hrvatske, bez ikakvih dodatnih naknada i ogranicenja. Vise ne morate paziti koju fiksnu ili mobilnu mrezu pozivate, pa cak ni u kojoj se zemlji nalazi vas poslovni partner, jer ovaj paket ukljucuje i 100 minuta razgovora s inozemstvom.

Svoj Poslovni MAX2 Premium paket, uz tablet po promotivnoj cijeni, narucite ovdje.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr